روي خط خبر
 

 

یک کمپین جدید برای آتش‌نشان‌های حادثه پلاسکو «آنها را شهید بخوانید»
 تندگویان، فرزند وزیر نفت شهید ایران و عضو شورای شهر تهران به رئیس مجلس برای شهید نامیدن آتش‌نشانان نامه نوشت

شهروند|‌ محمدمهدی تندگویان، فرزند وزیر نفت شهید ایران و عضو شورای شهر تهران هم‌پای فرزندان شهيد درنامه‌ای به علی لاریجانی، رئیس مجلس از او خواسته است برای شهید نامیدن آتش‌نشانان جانباخته، تمهیدی بیندیشد.
 ماجرا از يك كمپين ساده جمع‌آوري امضا درباره شهداي آتش‌نشان شروع شد كه آوازه آن درشبكه‌هاي اجتماعي پيچيد: «آیا می‌دانستید شهدای آتش‌نشان که درحادثه تأسفبار پلاسکو جان خود را فدای مردم کردند، جز شهدای ایثارگر به حساب نیامده و تنها به‌عنوان شهید خدمت به شمار آمده‌اند؟» دراين گروه‌ها از مردم خواسته شده بود تا علاوه بر امضا، اين آگهي را درصفحات اجتماعي خود به اشتراك بگذارند؛ حركتي كه با استقبال فرزند وزیر نفت شهید ایران روبه‌رو شد. درنامه‌اي كه روز گذشته تندگويان براي رئيس مجلس نوشته است: «ما به‌عنوان یادگاران ایثار و مقاومت در انقلاب اسلامی و هشت‌سال دفاع مقدس مراتب اعتراض خود را نسبت به تصمیم بنیاد شهید مبنی بر شهید دانستن شهدای آتش‌نشانی و بالاخص شهدای حادثه پلاسکو به جای ثبت به‌عنوان شهید ایثارگر به استحضار جنابعالی و تمامی نمایندگان دلسوز مردم درمجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران می‌رسانیم.» او دراين نامه با استناد به تبصره (۱) ماده (۴) اصلاحی قانون اساسنامه بنیاد شهید و امور ایثارگران، تبصره بند (الف) ماده (۱) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران، آیین‌نامه تعیین و احراز مصادیق عملی شهید، درحکم شهید و سایر مصادیق ایثارگری (مفقودالاثر، جانباز، آزاده و اسیر) متذكر شد: «چه تفاوتی مابین شهدای دوران انقلاب اسلامی و پس از آن هشت‌سال دفاع مقدس و همچنین شهدای نیروی انتظامی و سپاه پاسداران در مأموریت‌های گوناگون ملی و همچنین قهرمانان و شهدای مدافع حرم و شهدای آتش‌نشانی که ازجان خود برای حفظ و حراست از مال و جان و انفاس مسلمین و مردم عزیز کشورمان از دست داده‌اند، وجود دارد؟ چرا این شهدا که مظلومانه و گاهی با کمترین امکانات بی‌درنگ به دل آتش و دود زده و برای نجات حتی یک‌نفر چشم برعافیت خود می‌بندند، باید درجرگه شهدای خدمت شمرده شوند؟ ما به‌عنوان امضا‌کنند‌گان این نامه که ازجمعی از خانواده‌های ایثارگران و ملت شریف ایران، اعضای خانواده رسانه، هنر و نیروهای انقلابی و انتظامی کشور از شما درخواست داریم، در اسرع‌وقت این موضوع را رسیدگی کرده و با امضای اکثریت نمایندگان محترم تغییر قانونی و دیدگاه ملی را رقم بزنید.»

برای 22 روز و به ‌منظور استفاده کشاورزان شرق اصفهان زاینده‌رود جاری شد
شهروند| آب بالاخره زاینده‌رود را پیدا کرد. قبل از این مسئولان اصفهانی تاریخ آمدن آب به زاینده‌رود را اعلام کرده بودند و حالا آب، وعده‌ها را عملی کرده است. مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای استان اصفهان دیروز دراین‌باره گفت: «دریچه‌های سد زاینده‌رود از ساعت 6 صبح یکشنبه بازگشایی و آب در رودخانه زاینده‌رود برای رسیدن به اصفهان، جاری شد.»  مسعود میرمحمد صادقی ادامه داد: «اکنون حجم خروجی آب از دریچه‌های سد زاینده‌رود به 60 مترمکعب در ثانیه افزایش یافته و امید است که آب رودخانه تا روز سه‌شنبه به کلانشهر اصفهان و پس از آن به شرق اصفهان برسد.» او با اشاره به رأی کمیته 5نفره برای استفاده بهره‌برداران از آب زاینده‌رود، میزان آب رهاشده دربستر زاینده‌رود را 60 مترمکعب برثانیه و جریان آن را 22روز اعلام کرد.  به گزارش ایرنا، میرمحمد صادقی، هدف از بازگشایی زاینده‌رود را کشت کشاورزان به‌ویژه درشرق اصفهان اعلام کرد. پیش از این، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب‌منطقه‌ای اصفهان میزان آب ذخیره‌شده درپشت سد زاینده‌رود را حدود 260‌میلیون مترمکعب اعلام کرده بود. براساس تصمیم شورای هماهنگی حوضه آبریز زاینده‌رود، قرار بود آب سد زاینده‌رود از 28 دی امسال برای کشاورزان شرق اصفهان رهاسازی شود، اما به ‌دلیل درخواست کشاورزان و ضرورت ساماندهی مسیر رودخانه این کار به سوم بهمن موکول شد. سهم حقابه کشاورزان شرق اصفهان از زاینده‌رود حدود 400‌میلیون مترمکعب است، سطح زیر کشت غله پاییزه درشرق شهرستان اصفهان حدود 28‌هزار هکتار است که این رقم کمتر از یک‌سوم از وسعت اراضی در دوران رونق کشت است. آب رودخانه زاینده‌رود برای کشت پاییزه کشاورزان شرق اصفهان پارسال در دومرحله در روزهای 15 آبان و اول اسفند رهاسازی شد. زاینده‌رود از ارتفاعات چلگرد در چهارمحال‌وبختیاری و کوه‌های فریدونشهر درغرب استان اصفهان به شکل رودهای کوچک از هم جدا سرچشمه گرفته و پس از درآمیختن در دریاچه سد زاینده‌رود به صورت رودخانه‌ای واحد به سمت اصفهان و تالاب گاوخونی جاری می‌شود. این رودخانه به‌عنوان بزرگترین جریان آبی منطقه مرکزی ایران درسال‌های اخیر با پدیده خشکسالی، افزایش برداشت و سوء‌مدیریت منابع آب  و درمحل پایین‌دست دربیشتر ماه‌های‌ سال با خشکی مواجه شده است.


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/89920/روي-خط-خبر