ایسنا| در حالی این روزها در فضای مجازی اخباری مبنی بر وجود ویروسهایی در دلسترهایی با طعم انار و انگور که بینایی افراد را تحت شعاع قرار میدهد، منتشر شده که که کاوه زرگران، دبیرکل کانون صنایع غذایی این اخبار را تکذیب میکند. او با اشاره به اینکه اعلام هر نوع مخاطره در مواد غذایی ازجمله نوشیدنیها از طرف سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو مشخص و اعلام میشود، گفت: کیفیت محصولات داخلی توسط سازمانهای ذیصلاح بررسی میشود و مردم به شایعاتی که قصد آنها تخریب صنعت کشور است، توجه نکنند.