سونامی تکواندو وارد می‌شود
 

 

شهروند| نمایندگان ورزش کشورمان امروز در 3 رشته تکواندو، دوومیدانی و والیبال به مصاف حریفان خود می‌روند که شاید مهم‌ترین رقابت از نظر مدال‌آوری برای کشورمان جایی باشد که اولین نماینده تکواندوی ایران روی شیاپچانگ خواهد رفت.
امید به سونامی تکواندو
تکواندوکار جوان و سبک وزن کشورمان امروز به‌عنوان اولین نماینده در این رشته ورزشی روی شیاپچانگ المپیک 2016 می‌رود. تیم تکواندوی مردان ایران که با 3 نماینده راهی برزیل شده، با هدایت بیژن مقانلو کار خود را امروز رسما آغاز می‌کند. فرزان عاشورزاده که درچند ‌سال اخیر توانسته افتخارات زیادی را در کارنامه خودش ثبت کند، با داشتن رنکینگ یک جهانی دارای بیشترین شانس برای رسیدن به مدال طلای المپیک 2016 است. عاشورزاده که اولین تجربه خود در المپیک را سپری می‌کند باید در اولین دیدار باید به مصاف «عمر حجامی» از مراکش برود، این تکواندوکار مراکشی با مدال طلای مسابقات کسب سهمیه المپیک در قاره آفریقا مجوز شرکت در بازی‌های المپیک ریو را گرفت و تاکنون با عاشورزاده مبارزه نداشته است. نماینده وزن 58- کیلوگرم کشورمان در صورت برتری در این دیدار باید با برنده دیدار اسپانیا و چین مبارزه کند. در صورتی که عاشورزاده بتواند تا مراحل پایانی پیش برود، بامداد فردا باید برای رسیدن به مدال طلا رودرروی حریفان خود قرار بگیرد. این تکواندوکار که در سال‌های اخیر لقب سونامی را درکنار نام خود می‌بیند، بی‌شک پرامیدترین نماینده این رشته برای رسیدن به مدال طلا خواهد بود و از امروز ساعت 15: 18 کار خود را آغاز می‌کند.
2 نماینده در پرتاب چکش
بعد از این‌که در روزهای اخیر دوومیدانی کاران ایران عملکرد چندان مناسبی را در بخش‌های مختلف در المپیک 2016 نداشتند، امروز 2 نماینده پرتاب چکش کشورمان به مصاف حریفان خود می‌روند. کاوه موسوی که در المپیک قبل نیز حضور داشت، توانست درکنار پژمان قلعه‌نوعی در آخرین رقابت‌های کسب سهمیه، مجوز حضور در ریودوژانیرو را بگیرد. این 2 پرتابگر ایران که تقریبا هیچ امیدی برای رسیدن به مدال ندارند، شاید تنها در صورت رسیدن به فینال بتوانند کارنامه خوبی را از خود در رقابت‌های المپیک 2016 به جای بگذارند.

 


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/72380/سونامی-تکواندو-وارد-می‌شود