شهروند| مراسم افتتاحیه مسابقات المپیک 2016 ریو شب گذشته برگزار شد و بزرگترین تورنمنت ورزشی دنیا کار خود را رسما آغاز کرد. در این مراسم ورزشکاران کشورمان نیز رژه رفتند.
مدتزمان کوتاه
200 کشور شرکتکننده در رقابتهای المپیک با حضور اکثر ورزشکارانشان شب گذشته در مراسم افتتاحیه شرکت و با رژه روی پیست تارتان ورزشگاه ماراکانا، خودشان را به حاضران معرفی کردند. نکته قابل توجه در این میان مدتزمان کوتاه رژه هر کاروان در مراسم افتتاحیه بود. روز گذشته و تنها چند ساعت مانده به مراسم، کمیته برگزاری مسابقات اعلام کرد مدتزمان رژه هیچکدام از کشورها به یک دقیقه نمیرسد. در مراسم دیشب بیشترین زمان رژه به ورزشکاران کشور برزیل(میزبان) با 44 ثانیه رسید و بعد از آن هم هلند با 38 ثانیه بیشترین مدتزمان را در اختیار داشت. همچنین سهم بسیاری از کشورها ازجمله ایران فقط 20 ثانیه بود.
هیاهوی لباسها
کاروان کشورمان با هیاهوهای مختلف در افتتاحیه البسه سفیدرنگ با نمادهایی از سهرنگ پرچم ایران شرکت کرد؛ لباسهایی که بسیار حاشیهساز بود و درنهایت بهطور کامل تغییر کرد و با عجله فراوان به ریو رسید، فقط 20 ثانیه برای 3میلیارد بیننده این مراسم نشان داده شد. کاروان کشورمان دیشب با 50 ورزشکار مرد و 9 ورزشکان زن در مراسم رژه رفت. زمان محدود رژه در مراسم اختتامیه مسابقات المپیک بیشتر خواهد بود و کاروان کشورمان حدود یک دقیقه فرصت رژه رفتن و خداحافظی با برزیل دارد.