یک جایگزین طبیعی برای آنتی‌بیوتیک‌ها
 

 

پزشکان می‌گویند: باکتری اسیدلاکتیک موجود در عسل تازه می‌تواند جایگزینی طبیعی برای آنتی‌بیوتیک‌ها باشد. در شرایط فعلی که مقاومت به آنتی‌بیوتیک‌ها در سراسر جهان رو به افزایش است، متخصصان در بررسی‌های خود دریافتند، باکتری اسیدلاکتیک در عسل تازه می‌تواند جایگزین مناسبی برای آنتی‌بیوتیک باشد. بررسی‌ها حاکی از آن است که این باکتری چندین ترکیب ضدمیکروبی فعال تولید می‌کند.   
«توبیاس اولوفسون»، یکی از متخصصان این مطالعه از دانشگاه لوند سوئد گفت:‌ بسته به نوع تهدیدها، این باکتری نوع مناسبی از ترکیب‌های ضدمیکروبی را تولید می‌کند. زمانی که باکتری اسیدلاکتیک روی عوامل بیماری‌زای زخم انسان قرار می‌گیرد با آنها مقابله می‌کند.   
به گفته اولوفسون، از آن‌جا که افراد اقدام به خرید عسل‌هایی می‌کنند که مدتی از تولید آنها گذشته، نمی‌توانند از فواید باکتری اسیدلاکتیک بهره ببرند چراکه این فواید در عسل کهنه از بین می‌روند.


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/6817/یک-جایگزین-طبیعی -برای-آنتی‌بیوتیک‌ها-