گوشت را قبل از کباب‌کردن بپزید
 

 

اداره استاندارد غذای انگلیس (FSA) هشدار داد که برای پیشگیری از مسمومیت غذایی باید گوشت را پیش از کباب‌کردن، خوب بپزید.
پس از آن که نتایج یک مطالعه نشان داد حدود 94 درصد از مردم انگلیس در مواقع کباب‌کردن گوشت اشتباهاتی می‌کنند که سلامت آنها را به خطر می‌اندازد، متخصصان سلامت توصیه کرده‌اند که قبل از کباب‌کردن گوشت حتما باید ابتدا آن را بپزید. این اداره اعلام کرد، مسمومیت غذایی ناشی از مصرف گوشت کبابی که به خوبی طبخ نشده تهدید جدی برای سلامتی است.
در این مطالعه از 2030 نفر نظرسنجی شد و از این تعداد 21درصد اظهار کردند که در گذشته حداقل یک‌بار دچار مسمومیت غذایی شده‌اند. یک‌سوم این افراد همچنین اعتراف کرده‌اند که هنگام غذا خوردن به پخته‌بودن کامل غذا توجه چندانی ندارند.
اداره استاندارد غذای انگلیس هشدار می‌دهد، خطرات ناشی از عدم رعایت نکات بهداشتی در مواقع طبخ غذا سبب آلوده شدن به برخی انگل‌ها نظیر «کامپیلوباکتر» خواهد شد. در همین راستا FSA  دستورالعمل‌هایی را برای جلوگیری از ابتلای مردم به مسمومیت‌های غذایی به ویژه در زمان تعطیلات که فصل محبوب کباب‌خوری است،‌ منتشر کرده است.
به گزارش دهلی دیلی‌نیوز، بنابراین مطالعه همچنین مشخص شد 24درصد از مردم که غذای اصلی آنها کباب بوده گفتند، آن را در خانه نپخته‌اند. یک‌پنجم افراد نیز می‌گویند، برای نگهداری از گوشت‌های خام و گوشت‌های کباب‌شده از بشقاب تمیز و جداگانه استفاده نمی‌کنند. این در حالیست که بیش از نیمی از افراد به‌دلیل استفاده از انبرک‌های مشترک کباب‌پزها در معرض ابتلا به بیماری‌های مشترک هستند. آلودگی به انگل کامپیلوباکتر می‌تواند سالانه منجر به مسمومیت 280 هزار نفر به تنهایی در انگلیس شود.
اما یکی از توصیه‌های اعلام شده از سوی FSA این است که پیش از کباب کردن گوشت آن را بپزید. بنابر اعلام این اداره، داخل گوشت کباب‌شده نباید صورتی رنگ باشد و در عوض باید از وسط آن بخار داغ بیرون بیاید و آب خارج شده از آن نیز قرمز نبوده و شفاف باشد. همچنین به افراد توصیه شده تا از شستن مرغ خام اجتناب کنند زیرا این کار سبب پخش شدن میکروب‌ها به فضای آشپزخانه می‌شود. ضمنا گوشت‌های خام باید در ظرف جداگانه نگهداری شوند.
مسمومیت غذایی یکی از خطرات جدی ناشی از پخت و مصرف کباب است و به مردم توصیه می‌شود در تهیه این غذای خوشمزه با رعایت این اصول ساده سلامتی دوستان و خانواده خود را حفظ کنند.


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/5308/گوشت-را-قبل-از-کباب‌کردن-بپزید-