اقتصاد جهان
 

 

تمایل میلیونرهای آسیایی به مهاجرت| گزارش موسسه New World Wealth and LIO نشان می‌دهد میلیونرهای آسیایی مهاجرت به غرب را ترجیح می‌دهند. بنابر رده‌بندی گزارش، 91هزار میلیونر چینی طی 14‌سال گذشته کشور خود را ترک کردند. در رده دوم نیز هند با 61هزار میلیونر مهاجر قرار دارد. همچنین لندن مکان محبوب میلیونرهای مهاجر است. (تایم)

نفت 54 دلاری شد| پس از رسیدن قیمت نهایی نفت به پایین‌ترین رقم‌ها از ماه مارس تاکنون که ناشی از افزایش نگرانی‌ها از فزونی عرضه از جانب آمریکا و عراق بود، قیمت نفت دیروز نیز کاهش یافت. البته تضعیف ارزش دلار مانع از کاهش بیشتر قیمت شد. قیمت نفت در جریان معاملات دیروز ۲ سنت کاهش یافت و به ۵۴ دلار و ۶۰ سنت در هر بشکه رسید. (رویترز)

کاهش ۱۰‌میلیارد دلاری یارانه انرژی در ایران| صندوق بین‌المللی در گزارشی از وضع پرداخت یارانه انرژی در ایران اعلام کرد طی دو‌ سال گذشته بار یارانه‌ای انرژی بر دولت ایران 9.65‌میلیارد دلار سبک‌تر شده است. براساس برآوردهای این نهاد بین‌المللی دولت ایران در ‌سال 2013 بالغ بر 118.18‌میلیارد دلار یارانه انرژی پرداخت کرده بود اما این رقم در‌ سال 2015 به 108.53‌میلیارد دلار کاهش یافته است. (صندوق بین‌المللی پول)

 


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/38436/اقتصاد-جهان