دیالوگ روز
 

 

حمید مدرسی، تهیه‌کننده: فراموش نکنیم سینمای کودک در دوره‌ای پرچمدار فرهنگ و سینمای ایران در دنیا به شمار می‌آمد و اعتبار بالایی داشت و حال وقت آن رسیده به روزهای اوج برگردد.
فرزاد موتمن، کارگردان: وقتی کتابی خواننده ندارد، ما چگونه می‌توانیم تهیه‌کننده‌ای را متقاعد کنیم که از این کتاب اقتباس سینمایی انجام دهیم و مطمئن باشیم که فیلم هم به فروش می‌رسد. پس ما هرچقدر هم در مورد اقتباس صحبت کنیم به نبود کتاب‌خوان در جامعه برمی‌خوریم.
مصطفی رحماندوست، نویسنده: من فکر می‌کنم مشکل اصلی این است که خود پدرها و مادرها هم ضرورت مطالعه را درک نکرده‌اند؛ وگرنه در هر شرایطی مقدمات کتاب‌خوان شدن فرزندان خود را مهیا می‌کردند.
غلامحسن اولاد، شاعر پیشکسوت: مردم ظرف سال‌های اخیر یک‌باره با کتاب قهر کردند، چون از حجم انبوه کتاب‌ها و آثار چاپ‌شده سرخورده و گیج شده‌اند؛ کتاب‌هایی که به لحاظ محتوایی، هنری و اندیشگانی ارزش خواندن نداشت.
نادر برهانی مرند، کارگردان: من هنوز موفق نشده‌ام ایده‌آل‌هایم را پیدا کنم و هنوز نمایشنامه اولم را ننوشته‌ام و هنوز معتقد هستم آن کاری که باید را انجام نداده‌ام.
شیرمحمد سپندار، پیشکسوت موسیقی نواحی: متاسفانه به نظر می‌آید که ما برای آقایان موجودی کهنه شد‌ه‌ایم، البته آنها نمی‌دانند روزی‌رسان من خدای مهربان است. آقایان مسئول بدانند من همان شیرمحمد اسپنداری هستم که سال‌ها پیش در کشورهای کلمبیا، هلند، فرانسه، ایتالیا، مالزی، ترکیه، پاناما و بسیاری از کشورهای دیگر به‌عنوان نماینده هنر ایران روی صحنه دونلی می‌زدم و به خودم می‌گفتم شاید نماینده خوبی برای ایران هستم.


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/36009/دیالوگ-روز