پرواز شماره ١٠٤٢ هواپیمایی ماهان از کیش به تهران که قرار بود دقایقی پیش از نیمه شب سوم تیرماه ۹۴ به مقصد برسد، هم با تأخیر پرواز کرد و هم به دلیل وخیم بودن حال یکی از مسافرانش، به جای تهران، در شیراز فرود آمد.
ساعت ۲۲ چهارشنبه ۳ تیر ۹۴ باید پرواز شماره ۱۰۴۲ کیش-تهران متعلق به هواپیمایی ماهان انجام میشد، اما این پرواز با یک ساعت تأخیر حدود ساعت ۱۱ شب انجام شد. این درحالی بود که پیش از شروع پرواز، حال یکی از مسافران بد شد.
یکی از مسافران این پرواز برای خبرآنلاین نوشته است: «بعد از بسته شدن درهاي هواپيما حال يكي از مسافران خانم بد شد، ولي بهعلت اينكه مهمانداران تازه كار بودند اعتنايي نكردند. همچنين به علت نداشتن پزشك، حال مسافر خانم بدتر شد كه اكثر مسافران اصرار داشتند اين خانم بهطور اورژانسي به بيمارستان منتقل شود ولي با وجود تشنج و بيماري قلبي پرواز انجام شد. از مهمانداران خواسته شد كه پيج كنند تا شايد در پرواز، پرستار يا پزشكي وجود داشته باشد ولي اين عمل نيز با تاخير زياد و هنگام خاموش شدن چراغ كمربندها انجام شد كه چند پزشك و پرستار مسافر خود را به بيمار رسانده و عمليات احيا را شروع کردند. سرانجام بهعلت وخيم بودن حال بيمار هواپیما در ساعت 40: 11 مجبور به فرود در فرودگاه شيراز شد.»