روی خط خبر
 

 

آملی‌لاریجانی در نخستین جلسه مسئولان عالی قضایی در دوره جدید:رهنمودهای رهبری بستر تدوین سیاست‌های جدید قوه‌قضائیه است
رئیس قوه‌قضائیه با تشکر ویژه از عنایت رهبر انقلاب به دستگاه قضا و اعتمادی که رهبر انقلاب نسبت به مسئولان عالی قضایی ابراز فرمودند گفت: همان‌طور که رهنمودهای مطرح‌شده از سوی مقام معظم رهبری در دیدار اول تیرماه مسئولان قضایی با ایشان را بستری برای «تدوین سیاست‌های قوه‌قضائیه» قرار دادیم، نکات مذکور در حکم انتصاب مجدد رئیس قوه‌قضائیه نیز به دقت پیگیری و اجرایی خواهد شد.
به گزارش ایلنا، آیت‌الله صادق آملی‌ لاریجانی در نخستین جلسه مسئولان عالی قضایی در دوره جدید فعالیت دستگاه قضا با بیان این‌که همان‌گونه که پیش از این هم اعلام کرده‌ام «سخنان خلاف واقع و سیاه‌نمایی» رسانه‌های بیگانه و ضدانقلاب نمی‌تواند زحمات و تلاش‌های کارکنان دستگاه قضایی را تحت‌الشعاع قرار دهد، «جمع‌کردن جریان فتنه» از کشور را «کار مهم» این دستگاه دانست و گفت: برخی فتنه را جریانی زمان‌دار می‌دانند که اینک تمام شده است؛ این‌که بساط فتنه برچیده شد حرف درستی است اما مهم این است که مشخص شود ما از فتنه چه تحلیلی داشته‌ایم و اصلاً جریان فتنه را فتنه می‌دانیم یا نه؟
آملی‌لاریجانی با انتقاد از برخی اظهارنظرات راجع به فتنه تأکید کرد که اگر کسی اصل فتنه را قبول داشته باشد، نباید «اصحاب فتنه» را به‌کار بگمارد و افزود: اگر کسانی از فتنه برگشتند اشکالی وجود ندارد چون انسان جایزالخطاست اما قابل پذیرش نیست آن دسته از فعالان فتنه که هنوز هم بر مواضع‌شان پافشاری می‌کنند در دستگاه‌های حکومتی بر مناصب مدیریتی
 قرار بگیرند.
رئیس دستگاه قضا با انتقاد از دیدگاهی که آثار فتنه را پایان‌یافته تلقی می‌کند یادآور شد: انقلاب اسلامی نیز پدیده‌ای تاریخی بود اما اهدافش تا امروز زنده است و همچنان دنبال می‌شود. ممکن است کسی بگوید فتنه جریانی تاریخی بود و گذشته است اما آثارش وجود دارد و باید دید آیا کسانی که این جریان را ساختند از آن عدول کرده‌اند یا همچنان همان مواضع را تکرار می‌کنند؟ این برای ما معتقدان به انقلاب و مسئولان کشور بسیار مهم است.
آیت‌الله آملی‌لاریجانی «عادی‌سازی چهره‌های فتنه» در برخی رسانه‌های کشور را حرکتی برخلاف «امنیت» ارزیابی کرد و گفت: کسانی که بعد از اتمام حجت مقام معظم رهبری در نمازجمعه تاریخی ایشان در مقابل ولی‌فقیه ایستادگی کردند، عملکردشان توجیهی ندارد و حداقل نباید به این افراد مجال تصدی سمت‌های مدیریتی داده شود.
رئیس قوه‌قضائیه یکی از دلایل تلاش برای تخریب دستگاه قضایی از سوی نهادهای ضدانقلاب و رسانه‌های رسمی دولت‌های آمریکا و انگلیس را نقش قوه‌قضائیه در برخورد با فتنه دانست و اظهار کرد: البته در برخورد با فتنه نقش اصلی با مردم بود و دستگاه قضایی تنها به وظایف قانونی خود عمل کرد.

جابه‌جایی مسئولان عالی قوه‌قضائیه قطعی شد
جابه‌جایی مسئولان در قوه‌قضائیه قطعی شد و آیین تودیع و معارفه دوم شهریور ماه برگزار می‌شود.  به گزارش ایرنا، آیین تودیع و معارفه چند مسئول عالی قضایی دوم شهریورماه (یکشنبه هفته آینده) برگزار می‌شود. در این آیین رئیس دیوان عالی کشور سابق و جدید، دادستان سابق و جدید کل کشور و معاون اول پیشین و جدید قوه‌قضائیه تودیع و معارفه می‌شوند.  سمت‌های جدید البته به‌طور دقیق مشخص نیست اما حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای دادستان کل کشور و سخنگوی دستگاه قضا به سمت معاون اول رئیس قوه‌قضائیه و حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدجعفر منتظری رئیس دیوان عالی کشور به سمت دادستان کل کشور منصوب خواهند شد.  براساس این گزارش، آیت‌الله صادق آملی‌لاریجانی رئیس قوه‌قضائیه در این مراسم حضورخواهد یافت.  

بروجردی:  حکمیت لاریجانی دیرهنگام بود
علاء‌الدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اقدام لاریجانی در حکمیت بین نمایندگان مجلس و وزارت علوم را دیرهنگام دانست و اگر این اقدام رئیس مجلس دیروز انجام می‌شد، نتیجه جلسه دیروز به شکل دیگری بود. به گزارش ایرنا، نماینده بروجرد در مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا درباره جلسه استیضاح «رضا فرجی‌دانا» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود:   فضای مجلس، فضای رایزنی است و من نیز مستثنا از دیگر نمایندگان نیستم.  
وی با بیان این‌که سخنان علی لاریجانی رئیس مجلس در روند رأی‌گیری تأثیر داشت، گفت:   اگر سخنان رئیس مجلس و اقدام وی دیروز انجام می‌شد، نتیجه جلسه چیز دیگری بود. رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در عین حال استیضاح را حق نمایندگان
 مجلس دانست.  


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/3560/روی-خط-خبر