خبر
 

 

شهرداری تهران، خیر مدرسه‌ساز می‌شود
ساخت مدرسه با آرم شهرداری در مناطق تهران
شهروند| شهرداری تهران فقط در تهران مدرسه نساخته بود که حالا قرار است، بسازد. شهرداران هر یک از مناطق موظف شده‌اند یک مدرسه با نشان شهرداری تهران در مناطق 22گانه پایتخت احداث کنند.
دیدار اعضای شورای شهر تهران با مدیران آموزش و پرورش به نتیجه جدیدی برای شهرداری تهران منتهی شد. این نتیجه تازه ظاهر‌شدن شهرداری در نقش خیر مدرسه‌ساز است. محمد سالاری، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران در حاشیه این جلسه، گفت: این جلسه با حضور مدیرکل سازمان نوسازی فضاهای آموزشی وزارت آموزش و پرورش استان تهران با هدف بهسازی و نوسازی فضاهای آموزشی برگزار شد، به‌‌رغم باور عمومی مبنی بر این‌که شهر تهران از لحاظ فضاهای آموزشی مشکلی ندارد اما در بررسی‌ها مشخص شد که پایتخت ما جزو فقیرترین شهرهای کشور در حوزه فضاهای آموزشی است. یک‌میلیون و 850‌هزار دانش‌آموز در تهران تحصیل می‌کنند که تنها 33‌هزار کلاس درس در تهران وجود دارد و ما نیازمند نوسازی 17‌هزار کلاس هستیم.
سالاری با بیان این‌که مرمت و نوسازی 17‌هزار کلاس مدرسه بدون کمک شهرداری و خیرین امکان‌پذیر نیست، گفت: بودجه آموزش و پرورش محدود است و اگر با همین اعتبارات پیش برویم 42‌سال زمان لازم است تا مشکل کمبود فضاهای آموزشی شهر تهران برطرف شود.
او با اشاره به ساخت 30‌درصد از فضاهای آموزشی در تهران توسط خیرین گفت: آموزش و پرورش برای ساخت 17 هزارکلاس درس به 3500‌میلیارد تومان نیاز دارد که با این بودجه قطره‌چکانی سال‌ها طول می‌کشد تا این مشکل برطرف شود.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر با بیان این‌که شهرداری تهران سالانه 9‌میلیون تومان به هر مدرسه کمک نقدی می‌کند، گفت: با این حال کمک‌های نقدی شهرداری هیچگاه به چشم نمی‌آید و امیدواریم با توجه به لایحه جامع مدیریت شهری که در هیأت دولت مورد تصویب قرار گرفته و در مجلس نیز مصوب شود، با برون‌سپاری اختیارات و اعتبارات شهرداری این مشکلات حل شود.
او همچنین از ساخت یک مدرسه در هر منطقه توسط شهرداران مناطق خبر داد و گفت: ساخت مدرسه توسط شهرداران منطقه با آرم شهرداری در فرهنگسازی بسیار موثر است و امیدواریم تا‌ سال آینده این تصمیم عملیاتی شود.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس خبر داد:  صرفه‌جویی مالی علت استفاده از قرص برنج  در مشهد
شهروند| نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان این‌که مسئولان هتل در مشهد به جهت صرفه‌جویی‌های مالی از قرص برنج استفاده کردند، گفت: باید دستگاه‌های امنیتی و انتظامی هرچه سریع‌تر عمدی بودن یا نبودن این حادثه را مورد بررسی قضایی قرار دهند.
سیدامیرحسین قاضی‌زاده ‌هاشمی در گفت‌وگو با خانه ملت،‌ با یادآوری حادثه اخیر فوت تعدادی از زائران عربستانی در شهر مشهد به‌دلیل مسمومیت شدید، افزود: متاسفانه 4 نفر از این زائران که اغلب کودک و نوجوان بودند جان خود را از دست داده‌اند و در بررسی‌های انجام شده مشخص شده در پی استفاده از قرص‌ برنج برای سم‌پاشی هتل و تبخیر و انتشار گاز این قرص در فضای هتل چنین مسمومیتی به وجود آمده است.
او ادامه داد:  باید دستگاه‌های امنیتی و انتظامی هرچه سریع‌تر عمدی بودن یا نبودن این حادثه را مورد بررسی قضایی قرار دهند البته ظاهر ماجرا بی‌احتیاطی مسئولان هتل در مشهد است. او گفت: به نظر می‌رسد مسئولان هتل به جهت صرفه‌جویی‌های مالی از قرص برنج استفاده کردند این درحالی است که اگر هم مسئولان می‌خواستند از این قرص جهت سم‌زدایی استفاده کنند باید هتل را از حضور زائران خالی می‌کردند که این اقدام صورت نگرفت.باید مقامات مسئول بعد از بررسی دقیق پرونده و مشخص شدن عمدی بودن و نبودن آن به اظهارنظر بپردازند.

 


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/34099/خبر