طرح تفحص از سازمان زندانهاو بازداشتگاهها به صحن علنی میرود
یکی از طراحان طرح تحقیق و تفحص از سازمان زندانها و بازداشتگاههای کشور گفت که این طرح به صحن علنی مجلس خواهد رفت. مجتبی رحماندوست در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به برخی اخبار مبنی بر منتفی شدن احتمالی طرح تحقیق و تفحص از سازمان زندانها و بازداشتگاههای کشور گفت: صحبتی از منتفی شدن این طرح نیست و قرار است که این طرح در صحن علنی مجلس مورد بررسی قرار گیرد. وی ادامه داد: معتقدم باید بر هر دستگاه، نهاد یا فردی که در کشور فعالیت میکند نظارتی وجود داشته باشد هر چند همه ما خدا را ناظر بر کارهای خود میدانیم. نماینده مردم تهران در مجلس ابراز داشت: سازمان زندانها و بازداشتگاههای کشور باید امکان نظارتپذیری و پاسخگویی پیدا کنند و از جانبی احساس کنند که مورد نظارت هستند و باید پاسخگو باشند البته ما هیچکس را متهم نمیکنیم. به گفته وی، سازمان زندانها باید سازوکار و امکانات لازم برای نظارت دقیق بر همه بازداشتگاههای کشور داشته باشد.
مشاور رئیسجمهوری: دولت نگران استیضاح نیست
اکبر ترکان در گفتوگو با ایلنا، با بیان اینکه از تغییرات احتمالی کابینه دولت یازدهم بیاطلاعم، اظهار کرد: از این پس توجه و تمرکز نمایندگان به سمت انتخابات دوره دهم مجلس است و تب و تاب و دوران استیضاح وزرا تمام شده است. ترکان با اشاره به طرح سوال از ربیعی، وزیر کار و استیضاح عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی گفت: اولین تعهد وزرای دولت یازدهم به انقلاب اسلامی در پیشگاه الهی است و بعد از آن نسبت به حق و حقوق مردم متعهد هستند.
مشاور رئیسجمهوری تاکید کرد: اگر نمایندگان مجلس انتظاراتی دارند که در راستای حفظ حق و حقوق مردم است، حتما وزرا نسبت به آن پاسخگو هستند. اگر مطالباتی در همین راستا دارند، این مطالبات هم محترم است؛ اما تن دادن به مطالبات شخصی نمایندگان مجلس گناه بسیار بزرگی است؛ ولو بلغ ما بلغ (سکوت یا تقیه حدی دارد.) ترکان تاکید کرد: آبروی آقای فرجیدانا امروز در جامعه بیشتر از زمان قبل از استیضاح است و قطعا اعتبار اجتماعی فرجیدانا پس از استیضاح کم نشد که هیچ، قطعا زیاد هم شد.
مشاور رئیسجمهوری اظهار کرد: وزرای ما و دولت نگران استیضاح نیستند و همواره به دنبال این بودهاند که خداوند از آنها راضی باشد؛ اگر هم استیضاح شوند مهم نیست.
جزییات برکناری فرماندار جهرم
حسینعلی امیری، قائممقام وزیر کشور درباره جزییات برکناری فرماندار جهرم گفت: توضیح در مورد این مسأله را به استاندار فارس محول کردم؛ تنها این مطلب را میگویم که در تماسی که با استاندار فارس و معاون سیاسی استانداری فارس داشتم، ماجرا را پرسیدم و به من گفته شد پیگیریهایی از طرف نماینده جهرم شده اما توضیحات تکمیلی را بهتر است شخص استاندار فارس در اینباره
ارایه دهد.
سید محمد احمدی، استاندار فارس در گفتوگو با ایلنا، با تاکید بر اینکه در این موضوع هیچکس عزل یا برکنار نشده، گفت: مسأله فرمانداری جهرم هیچ ارتباطی به موضوع حمله به مطهری ندارد. وی در پاسخ به اینکه نماینده مردم جهرم در مجلس، چقدر برای برکناری فرماندار این شهر به استانداری فشار آورده، گفت: مگر نمایندگان بیکار هستند که به دنبال برکناری فرمانداران باشند. البته در اینکه نماینده جهرم با آقای رضایی اختلاف سلیقه داشت، شکی نیست؛ شاید هم همین موضوع یکی از موارد و علل این اتفاق باشد. معتقدیم در یک استان و شهرستان همه نیروها باید با یکدیگر هماهنگ باشند. استاندار فارس با تاکید مجدد بر اینکه نماینده جهرم با وجود دوستی با فرماندار با او اختلاف دیدگاه داشت گفت: از این قبیل موارد بسیار داشتیم اما هیچیک برای ما حاشیهای ایجاد نکردند، بنابراین نباید از این ماجرا یک جریان درست کنیم. وی در توضیح وضع فرماندار جهرم با اشاره به اینکه وزارت کشور مرجع صدور حکم فرمانداران است، گفت: ما آقای رضایی را بهعنوان فرماندار جهرم پیشنهاد دادیم، اما وزارت کشور حکم او را برای ما ارسال نکرد لذا آقای صحراییان را بهعنوان فرماندار جهرم به وزارت کشور معرفی کردیم که حکم او نیز مورد تایید وزارت کشور قرار گرفت برای همین مراسم تودیع و معارفه فرماندار جهرم برگزار شد.
توافقات ۲ فراکسیون اصولگرای مجلس برای انتخابات هیأترئیسه
اسماعیل جلیلی، نماینده مسجدسلیمان در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فارس گفت: تاکنون ۲ فراکسیون اصولگرایان و اصولگرایان رهروان ولایت مجلس برای نامزدی علی لاریجانی در انتخابات هیأترئیسه در سال پایانی مجلس به اشتراک نظر رسیدهاند. وی ادامه داد: درباره سایر اعضای هیأترئیسه اینگونه نیست و هر یک از ۲ فراکسیون لیست مستقلی از نامزدهای خود را ارایه خواهند کرد. انتخابات هیأت رئیسه مجلس طبق روال هر سال هفتم خرداد برگزار میشود که به دنبال آن رئیس و اعضای هیأترئیسه کمیسیونها نیز بار دیگر انتخاب میشوند.