به استقبال یک دربی کم‌نظیر
 
هشتادِ دقیقه نودی!
 

 

شهروند| رسیدیم به هشتادمین دربی تهران؛ نبردی که عده زیادی در ظاهر دوستش ندارند اما در خلوت خود با کلی تخمه و زمان، هرچه جیغ بنفش دارند، سرش خالی می‌‌کنند. دربی فردا، بی‌اهمیت‌ترین بازی آن هم در هفته پایانی لیگ برتر است اما به هرحال برای هر فوتبالدوستی جذاب به نظر می‌رسد.
آخرین وضع 2 تیم
هنوز معلوم نیست اومانیا به این دربی می‌رسد یا نه. او توان تمرین با تیم را به‌دست آورده اما هنوز کمی دارد.‌ هادی نوروزی سر‌شکسته، برای بازی کردن مشکلی ندارد، با این حال فعلا نباید ضربه‌ای به سر اصابت کند. درباره محسن بنگر مصدوم از ناحیه پا هم برانکو تصمیم نهایی را می‌گیرد. در اردوی استقلال، بیشترین تردید درباره بازی کردن ابراهیمی است. این‌هافبک، ظهر دیروز در کلینیک باشگاه حاضرشد و درصورت حضور در تمرینات آخر استقلال،قطعا توان رویارویی با پرسپولیس را به دست می‌آورد. غیراز بنگر که قطعا بازی را از دست می‌دهد، پرسپولیس غایب دیگری ندارد و در استقلال هم شاید فقط ابراهیمی توان حضور در دربی را نداشته باشد.
ماجرای مرد اول
 سازمان لیگ با فراخوانی از هواداران خواست تا قبل ازدربی بهترین بازیکن هر 2 تیم را انتخاب کنند که تا لحظه نگارش این مطلب، طارمی از پرسپولیس و شهباززاده با اختلاف در صدر قرار دارند. قرارشده به برگزیدگان یک دستگاه خودروی «ام وی ام» اهدا شود اما فارغ از این مسائل حاشیه‌ای، شاید، شاید، امیدواریم این دربی حالا که هیچ حساسیتی ندارد برای یک بار هم که شده جذابیتی در حد نبردهای دهه‌های 60 و 70 برای علاقه‌مندان فوتبال بسازد. به‌هرحال این آخرین دربی قلعه‌نوعی برکنار شده در روز اولین دربی ایوانکوویچ است. پایان یکی و آغاز دیگری. این سنت دربی بزرگ آسیاست.

 


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/31573/هشتادِ-دقیقه-نودی!