سردار سعید منتظرالمهدی: انتقاد رهبری به فیلمهای ایرانی نبوده و ما تصویر پلیس ایران را پلیسی اخلاقمدار و دینمدار نشان دادیم و بهعنوان مثال در سریال «میکائیل» نقش اول این سریال سعی داشت با بیشتر کردن ارتباط مردم با پلیس، ارتباط آنها را نیز با این نیرو افزایش دهد چرا که معتقدیم بیشتر شدن ارتباط و اعتماد مردم به پلیس، قطعا به بهتر انجام شدن ماموریتهای پلیسی منجر میشود.
محمود عزیزی، بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر ایران: متاسفانه به دلیل آنکه ابزار معرفی یک اثر فرهنگی در کشور ما همیشه ضعیف عمل کرده و دلایل زیادی ازجمله هزینه بالای تهیه کتاب باعث لوکس شدن این کالای فرهنگی شدهاست، مردم ما هیچگاه از آثار وام گرفته و اقتباسی سینمایی و تئاتری از ادبیات استقبال نمیکنند چرا که شناخت چندانی نسبت به فضا ندارند.
امیر سماواتی، تهیهکننده سینما: مدتها بود از بیاخلاقیهای سینما در رنج بودم و این رنج را در چهره بسیاری از هنرمندان شایسته نیز میدیدم. از بیانضباطی که سرلوحه ساختار تولید در سینما شده است، بیوقت آمدن، جدی نبودن، بازیگوشی، خوابآلودگی، دروغ و تفکرات محفلی که بیشتر بخشی از پشت صحنههای فیلمها را به یک بزم تبدیل میکند تا یک هنر، صنعت و مهمتر از همه استفاده از مواد مخدر که برای بعضی مایه فخر هم شده است.