دبیر شورایعالی امنیت ملی گفت: جمهوری اسلامی ایران فریب نقشه غرب در بازی رقابت منطقهای را نخواهد خورد همانگونه که در قضیه داعش نیز فریب داعش سازان را نخوردیم.
به گزارش ایرنا، علی شمخانی روز گذشته در مراسم گرامیداشت شهدای هویزه با بیان این مطلب افزود: ائتلاف ادعایی آنها نیز با مشاهده تضادهای درونی و روشن شدن نیتهای واقعی تجزیهطلبانه و جنگ افروزانه رسوا شد.
دبیر شورایعالی امنیت ملی ادامه داد: مسأله رقابت منطقهای تفکری استعماری و مربوط به دوره جاهلیت است که منطق اسلام آن را نمیپذیرد.
شمخانی تخریب زیرساختهای اقتصادی مردم یمن، محاصره اقتصادی و مانع شدن از ارسال دارو را برخلاف احکام و اخلاق اسلامی توصیف و تأکید کرد جهان اسلام تصمیمات نابخردانه توسط یک خانواده در عربستان را که مورد حمایت آمریکاست تحمل نخواهند کرد و آنان را به خاطر جنایتهای صورتگرفته وادار به پاسخگویی میکنند.
دریابان شمخانی افزود؛ هم پیمان شدن با القاعده در یمن به خاطر مقابله با اراده و خواست مردم بهعنوان یک ننگ تاریخی در کارنامه آمریکا و همپیمانان آن ثبت شد.
علی شمخانی همچنین با اعلام حمایت قاطع جمهوری اسلامی ایران از نظام سوریه بهعنوان نظام مشروع و مورد حمایت مردم، بر گسترش تلاشها به منظور مقابله با گروههای تروریستی در این کشور تأکید کرد.
وی که در جمع مردم، مسئولان و عشایر استان خوزستان سخنرانی میکرد، روز آزادسازی هویزه را نماد تداوم دفاع حتی النصر دانست و گفت: کسانی که در هویزه دفاع میکردند، هدفشان فقط آزادسازی و حفظ خاک نبود بلکه از مرزهای عقیدتی نیز دفاع میکردند.
شمخانی با گرامیداشت یاد و فداکاریهای رزمندگان و شهدای جنگ تحمیلی و بیان خاطراتی از دوران جنگ تحمیلی در منطقه هویزه، خاطرنشان کرد: نخستین شهید دولت (شهید جرفی) حاضر به ترک هویزه نشد و در کنار مردم ایستادگی کرد و همچنین بازسازی هویزه بلافاصله پس از آزادی نمونههایی از همت والا و تعهد به سازندگی در کنار ایثارگری توسط مسئولان و مردم است. شمخانی اولویت دادن به اهداف متعالی و انگیزههای فراتر از قوانین علوم مدیریتی را کار ویژه مدیریت جهادی دانست و تأکید کرد؛ خوزستان با مدیریت جهادی حفظ و آزاد شد و با مدیریت و روحیه جهادی نیز ظرفیتهای آن شکوفا و تبدیل به نگینی درخشان در کشور و منطقه خواهد شد.
دبیر شورایعالی امنیت ملی با تجلیل از نقش و جایگاه عشایر و اقوام ایرانی در دفاع از مرزهای سرزمینی و اعتقادی کشورمان افزود؛ تکثر فرهنگی و قومیتی در کشور موجب شده است تا فرهنگی بسیار غنی، پرنشاط و بهرهمند از ظرفیتهای مختلف داشته باشیم به گونهای که هر قومیت بهعنوان بخشی ارزشمند از پشتوانه فرهنگی و تمدنی ایران محسوب میشود.
وی افزود:در نهادها و قوانین ما نهتنها محدودیتی برای اقلیتها و قومیتها پیشبینی نشده است بلکه بهعنوان فرصت و ظرفیت درنظر گرفته میشود درحالیکه در کشورهای مدعی دموکراسی بهشدت با مذاهب اقلیت بهویژه مسلمانان و رنگین پوستان برخورد میشود.
درپايان شمخانی با اشاره به فتنه طراحی شده از سوی نظام سلطه و ایادی منطقهای آن درخصوص ایجاد اختلافات قومی و مذهبی و با سوءاستفاده از عناصر خودفروخته؛ هدف آنها را مقابله با آبادانی در منطقه و درگیر کردن ظرفیتهای داخلی کشور و جلوگیری از همافزایی و پیشرفت ملت ایران عنوان کرد.