روي خط خبر
 

 

«اعتیاد» و «بلوغ» وارد
 کتاب‌های درسی می‌شوند
مهر| ورود موضوعات جدید به کتاب‌های درسی؛ این خبری است که دیروز مدیرکل دفتر تألیف کتاب‌های ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرده است. محمود امانی‌طهرانی دراین‌باره گفت:  «تمام کتاب‌های مقطع پنجم دبستان تغییر
 کرده است.»
امانی درباره جزییات تغییر در کتاب‌های مقطع ابتدایی برای ‌سال تحصیلی جدید هم گفت: «تمام کتاب‌های مقطع پنجم ابتدایی تغییر کرده است، همچنین بخشی از کتاب‌های مقطع چهارم دبستان اعم از تعلیمات اجتماعی، علوم و جغرافیا هم دستخوش تغییرات شده است.» او در پاسخ به این‌که برخی سازمان‌ها اعم از اوقاف، هلال احمر، ستاد مبارزه با مواد مخدر و قوه قضائیه برای پیشگیری از آسیب‌ها درخواست ورود به کتاب‌های درسی را دارند و آیا این اعمال شده است، ادامه داد: «به دنبال اجرای مطالبات دستگاه‌ها نیستیم اما این نیازها را در کتاب‌های درسی می‌بینیم و برای همین تغییرات انجام می‌شود. به‌ عنوان نمونه در مقطع هفتم و هشتم موضوع اعتیاد و بلوغ جنسی را گنجانده‌ایم، همچنین کتاب‌های فرهنگ تمدن ایران اسلامی و تاریخ هم در مقطع پنجم ابتدایی تغییراتی داشته است.»

انتقاد رئیس کمیسیون شهرسازی شورا
 از شهرداری تهران
طبقه هفتم علاءالدین
سریع‌تر  تخریب شود
رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر درخصوص تخریب پاساژ علاءالدین گفت:  چند بار به صورت جدی به شهرداری تهران برای تخریب این پاساژ تذکر داده‌ایم ولی تاکنون طبقه هفتم این پاساژ تخریب نشده است.
 محمد سالاری با تأکید بر این موضوع که برداشتن یک تیغه به معنی تخریب نیست، گفت:  شهرداری باید کل طبقه را تخریب کند، این طبقه بدون مجوز ساخته شده است.سالاری با بیان این‌که عملکرد شهرداری در موضوع علاءالدین بسیار خوب بود و یک اقدام جهادی انجام شد، گفت:  ولی کار نیمه‌تمام باقی مانده است و باید هرچه سریعتر این طبقه تخریب شود.او با اشاره به این‌که تخریب طبقه هفتم علاءالدین رأی کمیسیون ماده 100 را دارد، گفت: با توجه به آراء موجود باید تخریب صورت گیرد و هنوز این امر انجام نشده است.رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر افزود: البته ما هم شنیده‌ایم ولی سندی ندیده‌ایم، گفته‌اند که یک توافقات نصفه نیمه‌ای شهردار قبلی منطقه با مالک انجام داده ولی در توافق اولیه شروطی بین شهرداری و مالک انجام شده ولی مالک شروط را که یکی از آنها تأمین پارکینگ بوده انجام نداده است.

وزیر بهداشت:
طرح تحول
مسیر عدالت در سلامت را هموار کرد
شهروند| طرح تحول سلامت در مسیر عدالت قرار دارد و امیدواریم ظرف دو دهه آینده دسترسی مردم به خدمات درمانی یکنواخت شود و فقط پایتخت و شهرهای بزرگ از خدمات بالا برخوردار نباشند. دکتر سید حسن‌هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعلام این مطلب گفت:  با اجرای این طرح علاوه بر بیمه همه مردم، پرداخت از جیب به‌ویژه در مناطق روستایی به حدود  3‌درصد در بیمارستان‌های دولتی کاهش یافت.هاشمی در حاشیه ملاقات با مدیرمنطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت با بیان این‌که طرح تحول نظام سلامت مسیر عدالت در سلامت را هموار کرد، گفت:  با اجرای این طرح در‌سال گذشته روستاهای زیر 20‌هزار نفر در کشور که فاقد پزشک بودند درحال حاضر دارای پزشک هستند. همچنین در مناطق محروم 400 قلم دارویی وارد شد و واکسن و مکمل‌های دارویی در اختیار مادران و نوزادان تازه متولد شده قرار گرفت. هنوز با عدالت کامل در حوزه سلامت فاصله داریم.


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/29220/روي-خط-خبر