افزایش 9 دلاری قیمت نفت: قیمت نفت در معاملات دیروز تحتتأثیر آمارهای اقتصادی قوی آلمان و ابهام در مورد مذاکرات مربوط به برنامه هستهای ایران افزایش یافت اما تقویت ارزش دلار موجب شد که رشد قیمت، یک روز پس از کاهش 6درصدی قیمتها چندان زیاد نباشد. براساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت برنت برای تحویل در ماه می، در معاملات 9 سنت افزایش یافت و به 56 دلار و 66 سنت رسید اما قیمت نفت با کاهش 47 سنتی به 50 دلار و 32 سنت در هر بشکه رسید. (رویترز)
رکوردزنی قیمت نفت آمریکا در 2015: سازمان اطلاعات انرژی آمریکا پیشبینی میکند، بهیا نفت خام سبک آمریکا در 2015 میلادی به طور متوسط 52.48 دلار به ازای هر بشکه باشد و در 2016 به 70 دلار به ازای هر بشکه برسد. این سازمان در گزارش پیشبینی کوتاهمدت خود اشاره میکند ارزش کنونی بازار و قراردادهای تحویل آتی نشان میدهند چشمانداز تعیین قیمت در صنعت نفت با نوسان زیادی همراه است. (ژورنال نفت و گاز)
موضع جالب روسیه درباره ایران: سرگئي لاوروف، وزير امور خارجه روسيه درخصوص وضعيت دقيق بازار گاز و نفت گفت: گاز و نفت ايران هيچوقت از بازار حذف نشده بود و هيچ تحريم بينالمللي نبود که شوراي امنيت و سازمان ملل متحد در ارتباط با نفت ايران وضع کرده باشد. او درباره لغو تحریمها هم افزود: چطور ممکن است که روسيه برنجد چون ايران از زير بار تحريمها خارج خواهد شد. برعکس، اگر صرفا درخصوص منافع اقتصادي بگوييم ما با ايران، طي اين سالها پايگاه مستحکمي از همکاريها را ايجاد کردهايم. (روسيه امروز)
وضعیت بد بودجهای عربستان: شرکت سرمایهگذاری «جدوی» در عربستان اعلام کرد، کسری بودجه در کشور دو برابر پیشبینیهای قبلی است و این امر ممکن است کشور را وادار به استقراض خارجی کند. براساس این گزارش، کاهش قیمت نفت موجب شد تا بزرگترین صادرکننده نفت جهان با ۱۰۶میلیارد دلار کسری بودجه روبهرو باشد، در شرایطی که براساس پیشبینیهای گذشته این رقم ۳۶میلیارد دلار اعلام شده بود.