روي خط خبر
 

 

اعتراض دانشجویان علوم اقتصادی
 به ادغام دانشگاه
رئیس دانشگاه علوم اقتصادی: استقلال دانشکده‌ها در ادغام حفظ می‌شود
تنی چند از دانشجویان دانشگاه علوم اقتصادی با تجمع در مقابل دانشکده علوم مالی نسبت به ادغام این دانشگاه‌ با دانشگاه خوارزمی اعتراض کردند.
یکی از دانشجویان دانشگاه علوم‌اقتصادی دراین‌باره به ایسنا گفت: در ایام عید مطلع شدیم که سر در دانشگاه تعویض شده است و پس از پیگیری متوجه شدیم این موضوع ۲۴ اسفند به تصویب شورای گسترش آموزش عالی رسیده است.
این دانشجوی ورودی 89 افزود: این ادغام درحالی تصویب و انجام شد که رئیس دانشگاه در دی‌ماه و پس از مطرح شدن ادغام دانشگاه با دانشگاه علامه طباطبایی به دانشجویان گفته بود که مسأله ادغام دانشگاه منتفی است و قرار است هیأت‌ امنای جدید برای دانشگاه منصوب شوند.او با اشاره به پیگیری‌های دانشجویان در وزارت علوم
 اظهار کرد: زمانی که از وزارت علوم پیگیری کردیم، پاسخ وزارتخانه این بود که روند تبدیل دانشکده به دانشگاه علوم اقتصادی قانونی نبوده است. سوال این‌جاست که تقصیر دانشجویان چیست؟ آیا مسئولانی که از این موضوع مطلع بودند نباید جلوی پذیرش دانشجو را می‌گرفتند.او با این ادعا که این ادغام بدون در نظر گرفتن حقوق دانشجویان انجام شده است به‌عنوان مثال به موضوع دانشنامه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه اشاره کرد و گفت: دانشجویان درحالی مدرک دانشگاه علوم اقتصادی را می‌گیرند که مدرک این دانشگاه 10‌سال دیگر معتبر نخواهد بود.دانشجوی دیگری به مقایسه سطح علمی دانشگاه خوارزمی و دانشگاه علوم اقتصادی پرداخت و گفت: دانشگاه علوم اقتصادی در رشته‌های علوم اقتصادی، علوم مالی و مدیریت، سطح بالاتری دارد این درحالی است که دانشگاه خوارزمی حتی این رشته‌ها را ندارد.دانشجوی دیگر در مورد ادغام اظهار کرد: وزارت علوم اعلام کرده که مسأله ادغام 2 ماه است که در جریان است. این درحالی است که رئیس دانشگاه علوم اقتصادی ادعا کرده چیزی در جریان نبوده است.دکتر منجذب رئیس دانشگاه علوم اقتصادی، در مورد این ادغام به ایسنا گفت: ما فقط به‌عنوان مجری عمل کردیم. دانشگاه شدن دانشگاه علوم اقتصادی در شورایعالی انقلاب فرهنگی به تصویب نرسیده بود و شورایعالی انقلاب فرهنگی و وزارت علوم روی این مسأله موضع داشتند و ما هم به‌عنوان مجری عمل کردیم.
دکتر منجذب به این پرسش که آیا شما از پروسه ادغام اطلاع داشتید یا خیر، پاسخ داد: طبق اطلاعاتی که من داشتم قرار نبود ادغامی انجام شود اما اکنون که ادغام صورت گرفته، باید گفت استقلال این 3 دانشکده حفظ می‌شود، زیرا دانشگاه خوارزمی هیچ‌کدام از رشته‌های دانشگاه علوم اقتصادی را ندارد و این 3 دانشکده توسط همین هیأت‌علمی که تاکنون مشغول به فعالیت بودند اداره می‌شوند.
او از تأسیس دوره‌های دکتری خبر داد و گفت: تصمیم به تأسیس دوره‌های دکتری داریم و دانشجویان به راحتی می‌توانند ادامه تحصیل دهند.
به گفته رئیس دانشگاه علوم اقتصادی، دانشگاه مجموعه ورزشی نداشت درحالی‌که دانشگاه خوارزمی دارای 32 مجموعه ورزشی و فرهنگی است و دانشجویان می‌توانند از این مجموعه‌ها استفاده کنند.رئیس دانشگاه علوم اقتصادی درمورد مدرک دانشجویان نیز توضیح داد: این مسائل هنوز تعریف نشده است، اما می‌توانیم در مدرک دانشجویان نام دانشگاه علوم اقتصادی یا نام دانشگاه خوارزمی یا اسم هر دو دانشگاه را بیاوریم.به گفته او، ساختمان این 3 دانشکده و خوابگاه‌ها سرجای خود باقی می‌ماند. دانشگاه خوارزمی دارای 2 سایت تهران و کرج است که ما با سایت تهران سروکار داریم و هیچ چیزی به کرج منتقل نمی‌شود.

شهردار تهران:
بابت تملک بوستان یاس
 پولی پرداخت نمی‌شود
میراث خبر| اعضای شورای شهر و شهردار تهران دیروز برای برگزاری جلسه شورا به بوستان جنگلی یاس رفتند و از این بوستان بازدید کردند. در این بازدید شهردار تهران با اشاره به این‌که واگذاری این زمین به دستور رهبر معظم انقلاب صورت گرفته، گفت بابت این زمین هیچ پولی به سازمان‌هایی که زمین در تملک آنها بوده، داده نخواهد شد.
محمدباقر قالیباف درباره وضع باغ دامپزشکی در منطقه 11 با اشاره به این‌که این باغ ظرف یک هفته آینده تعیین تکلیف می‌شود، گفت: براساس طرح تفصیلی و جامع این باغ جزو محدوده فضای سبز محسوب نمی‌شود و در حال حاضر در اختیار تعاونی مسکن قرار دارد.به گزارش میراث خبر، شهردار تهران با اشاره به استقبال کم نظیر مردم از بوستان یاس در روز سیزدهم فروردین ادامه داد: گزارش‌ها نشان داد که مردم در نگهداری و حفاظت پارک اقدام مهمی انجام دادند به گونه‌ای که کمترین صدمه به پارک وارد شده است.
قالیباف درباره آماده‌سازی بوستان یاس هم گفت: مناسب‌سازی این بوستان یک اقدام ضربتی بود و سعی کردیم در هزینه‌های پارک دوباره‌سازی صورت نگیرد اما حداقل یک‌سال تلاش جهادی لازم است تا پارک به نقطه قابل قبولی برای حضور دایمی مردم برسد.شهردار تهران با بیان این‌که پروژه بوستان یاس بعد از بسته شدن بودجه‌ سال 94 شهرداری در دستور کار قرار گرفت، اضافه کرد: بابت زمینی که با فرمان حضرت آقا منتقل شده، پولی به دست کسی نخواهیم داد.


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/27513/روي-خط-خبر