هم‌اندیشی و تبادل تجربه لازمه پویایی کانون‌های دانشجویی هلال‌احمر است
 

 

رئیس اداره جوانان و روستایی سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر پیش شرط انجام فعالیت‌های تشکیلاتی در جمعیت هلال‌احمر را هماهنگی، هم‌افزایی و هم‌اندیشی عنوان کرد.
موسی دمیرچی‌لو در حاشیه برگزاری نخستین کنگره دبیران منتخب کانون‌های دانشجویی هلال‌احمر (برادران) که از ۹ تا ۱۲ اردیبهشت‌ماه به میزبانی اصفهان برگزار شد، گفت: «در این دوره با توجه به تنوع برنامه‌های پیش‌بینی‌شده، از جمله برنامه‌های فرهنگی، بازدیدها و کارگاه‌های آموزشی، فضایی فراهم شد تا اعضای کانون‌های دانشجویی چالش‌های خود را مطرح و شیوه‌نامه‌ها را بازنگری کنند و تعاملات خود را با سازمان‌ها و دانشگاه‌ها گسترش دهند.
برگزاری برنامه‌هایی از این دست به افزایش رضایت‌مندی اعضا و اجرای مؤثر فعالیت‌ها کمک کرده و زمینه جذب اعضای جدید و پویایی کانون‌ها را فراهم می‌کند. زمانی که یک عضو پیشنهاد ابتکاری ارائه می‌دهد و این پیشنهاد به اجرا می‌رسد، حس رضایت‌مندی و ماندگاری اعضا در کانون تقویت می‌شود.» رئیس اداره جوانان و روستایی سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر با تاکید بر نقش کانون‌های دانشجویی در جذب و ماندگاری نیروهای داوطلب هلال‌احمر، گفت: «نیروهای هلال‌احمر در موقعیت‌های خاص از پتانسیل بالایی برخوردارند. برنامه‌های فرهنگی و اردوهای پیش‌بینی‌شده مانند مراسم اعطای تندیس ملی فداکاری، با ایجاد انگیزه در اعضا، آن‌ها را به مشارکت فعال در حوادث و رخدادها ترغیب می‌کند. جوانان هلال‌احمر می‌توانند با تأثیرگذاری بر همسالان خود، به عنوان رهبران آینده جمعیت هلال‌احمر اثرگذار باشند.»دمیرچی‌لو با اشاره به برگزاری جشنواره نیکوکاری گفت: «این جشنواره در قالب فعالیت‌هایی مانند حمایت از کودکان بی‌سرپرست، آزادی زندانیان، کاشت نهال، اهدای خون و سایر اقدامات بشردوستانه برگزار می‌شود. در شرایطی که ازدواج برای جوانان دشوار شده، این برنامه‌ها می‌توانند با رویکردی ساده و مؤثر، به تسهیل این امر کمک کنند.»وی ضمن ابراز همدردی با بازماندگان حادثه بندرعباس، از اعضای کانون‌ها به عنوان سفیران ایمنی، سلامت و نشاط اجتماعی یاد کرد و از برگزاری چهاردهمین دوره آئین اعطای تندیس ملی فداکاری خبر داد.
دمیرچی‌لو از اعضای جوانان خواست تا با شناسایی و معرفی افراد فداکار، برای دریافت این تندیس به تقویت فرهنگ فداکاری کمک کنند.


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/265717/هم‌اندیشی-و-تبادل-تجربه-لازمه-پویایی-کانون‌های-دانشجویی-هلال‌احمر-است