وزیر کار خبر داد
 
تهیه برنامه جامع توسعه مهارت‌آموزی برای کارگران و دانش‌آموزان هنرستان
 

 

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی از تهیه برنامه جامع توسعه مهارت‌آموزی برای کارگران و همچنین دانش‌آموزان مقطع هنرستان خبر داد.
احمد میدری به مناسبت ۱۱ اردیبهشت، روز کارگر، با بیان اینکه هفته کارگر هفته عدالت است، اظهار کرد: در دهه ۷۰ سیاست این شد که مدارس اقشار پردرآمد جدا شود تا دولت از پول آن بتواند مدارس دولتی را اداره کند؛ نتیجه این شد که با انبوهی از انواع مدارس روبه‌رو شده‌ایم.
میدری اظهار داشت: وزارت تعاون در دو حوزه آموزش و سلامت نقش محوری دارد؛ کارگران زمانی درآمد بیشتری دارند که مهارت بیشتری داشته باشند؛ مسئول مهارت‌آموزی کارگران سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است اما باید از دوره دبستان آموزش مهارت داشته باشیم.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب سال گذشته در هفته کار و کارگر چند موضوع را گوشزد کردند؛  افزایش امنیت شغلی کارگران، کنترل تورم، دانش‌بنیان شدن اقتصاد، افزایش بهره‌وری و مهارت‌آموزی کارگران راهبردهایی بودند که رهبر انقلاب به عنوان شیوه صحیح افزایش درآمد کارگران ایران برشمردند. وزیر کار گفت: نمی توانیم در نظام آموزش نامطلوب شاهد مهارت‌آموزی مطلوب باشیم چون سیاست جداسازی سفره آموزش اقشار پردرآمد از اقشار دهک‌های پایین‌تر اشتباه بود. وزیر تعاون یادآور شد: در ابتدای دهه ۷۰، ۱۷ درصد از بودجه دولت برای آموزش بود چون مدارس برای همه بود و پولدار و فقیر از یک مدرسه استفاده می‌کردند اما الان مدارس دولتی تبدیل شده به مدارس اقشار کم درآمد. وی ادامه داد: در مقطع هنرستان وزارت آموزش و پرورش و وزارت کار همکاری گسترده‌ای شروع کرده‌اند که مدارس فنی حرفه‌ای به مراکز مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تبدیل شده است.
میدری تاکید کرد: طرح همنوا را شروع کرده‌ایم که هر مرکز آموزش فنی حرفه‌ای به مرکز مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تبدیل شود. رئیس جمهور نهضت مدرسه‌سازی و تربیتی و کاهش فاصله میان عدالت آموزش را بنا گذاشته است؛ در حوزه سلامت هم همین است. وی با بیان اینکه هفته کارگر هفته میثاق با آرمان‌های انقلاب است گفت: بدون همکاری مردم نمی توانیم نظام آموزشی که در ۳۵ سال تثبیت شده را به یکباره برداریم؛  باید این اصلاح اساسی را در سیستم ایجاد کنیم. میدری تصریح کرد: بر این باوریم که با نظام مهارت‌آموزی می‌توانیم امنیت شغلی کارگران را تقویت کرده و آسیب‌های شغلی آنها را کاهش دهیم.


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/265330/-تهیه-برنامه-جامع-توسعه-مهارت‌آموزی-برای-کارگران-و-دانش‌آموزان-هنرستان