در رژه روز ارتش انجام می‌شود
 
نمایش تجهیزات بومی پهپادی، موشکی، هوایی، دریایی و زمینی
 

 

مراسم رژه یگان‌های پیاده نیروهای چهارگانه و خودرویی ارتش با حضور مقامات عالی رتبه کشوری و لشکری، علاوه بر استان تهران در سایر مراکز استان‌ها و برخی شهرستان‌های کشور نیز برگزار می‌شود.
ارتش جمهوری اسلامی ایران در تهران و مراکز استان‌ها، با رژه باشکوه، آمادگی خود را برای دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی و تمامیت ارضی کشور به منصه ظهور می‌گذارد و گوشه‌هایی از دستاوردها و تجهیزات بومی پهپادی، موشکی، هوایی، دریایی و زمینی را به نمایش خواهد گذاشت و همزمان رژه دریایی نیز توسط تعدادی از شناورهای نیروی دریایی ارتش، ازجمله ناوشکن‌ها و زیرسطحی‌های بومی در خلیج‌فارس و دریای عمان برگزار می‌شود. به‌منظور ارائه گوشه‌هایی از توانمندی رزمی و آمادگی و اقتدار ارتش، برنامه‌هایی ازجمله تولید مستندهای تلویزیونی و رادیویی، نماهنگ، موشن‌گرافی، سرود و نماهنگ نیز تولید شده که برابر هماهنگی با رسانه ملی از شبکه‌های سراسری و استانی پخش خواهد شد.
دهه ارتش از ۲۱ فروردین و همزمان با سالروز شهادت شهید سپهبد علی صیاد شیرازی آغازشده و تا دوم اردیبهشت سالروز شهادت شهید سپهبد محمدولی قرنی ادامه خواهد داشت.

 


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/264797/نمایش-تجهیزات-بومی-پهپادی،-موشکی،-هوایی،-دریایی-و-زمینی