خبرگزاری ایسنا با انتشار خبر اجرای الهام چرخنده و فرزاد حسنی از روزهای جنجالی تلویزیون در هفته‌های آینده خبر داده است
 
مجریان جنجالی در ویترین تلویزیون
 

 

در ایام نوروز و رمضان حداقل سه چهره تازه به فهرست مجریان سیما اضافه می‌شوند و در این بین یک مجری باسابقه هم به سیما بازخواهد گشت. به گزارش ایسنا، بر اساس اطلاعاتی که در نشست خبری جمعی از مدیران سیما برای معرفی ویژه‌برنامه‌های رمضان و نوروز ۱۴۰۴ منتشر شد، دو بازیگر و یک مداح به عنوان مجریان تازه در شبکه‌های سیما دیده می‌شوند.
نخستین چهره از این فهرست، محسن افشانی بازیگر جوان سینما و تلویزیون است که طی حدود هفت سال اخیر، از فعالیت هنری فاصله گرفته بود و با حواشی متعدد مجازی شناخته می‌شد. او از نیمه بهمن‌ماه با اجرای برنامه «درنگ» به شبکه نسیم آمده که با زبانی طنز، وقایع و چهره‌های سیاسی بین‌المللی را نقد می‌کند.‌ این برنامه در روزهای گذشته با بریده کوتاهی که به محمدرضا پهلوی اشاره داشت، در شبکه‌های اجتماعی بسیار دیده شد.
دومین و سومین چهره‌های جدید این فهرست اما هنوز به آنتن نرسیده‌اند و قرار است در شب‌های ماه رمضان در جعبه جادویی دیده شوند. الهام چرخنده ـ بازیگر سابق سینما و تلویزیون که در حدود یک دهه گذشته از بازیگری دور شده بود- اجرای برنامه «آفتابگردون» را بر عهده گرفته که قصه‌های تحول افرادی از اقشار مختلف را روایت می‌کند. او که خودش با نوعی تحول به یاد بسیاری از مخاطبان عام می‌آید، فعلا قرار است در ۴۰ قسمت در تلویزیون حضور داشته باشد.
شبکه نسیم که برخلاف دیگر شبکه‌های تلویزیون، سابقه چندانی در پخش ویژه‌برنامه‌های زنده افطار ندارد، در ایام ماه رمضان ساعات افطار را با برنامه «بی‌انتها» خواهد گذراند که اجرای این برنامه به سیدمحمدرضا نوشه‌ور سپرده شده است. نوشه‌ور که به عنوان یک مداح شناخته می‌شود و سال گذشته با مولودی استودیویی «فوق بشر» به شهرت رسید، برای نخستین بار اجرای یک برنامه تلویزیونی را بر عهده خواهد داشت.
اتفاق قابل توجه تلویزیون در نوروز اما بازگشت فرزاد حسنی، مجری باسابقه سیماست که پس از اجرای ویژه‌برنامه تحویل سال ۱۴۰۳، یک بار دیگر با اجرای ویژه‌برنامه تحویل سال ۱۴۰۴ روی آنتن تلویزیون دیده خواهد شد.  این مجری که قرار بود در سال ۱۴۰۳، با مسابقه‌ای با عنوان «مسابقه بی‌سابقه» شبیه به «مسابقه هفته» مرحوم منوچهر نوذری به تلویزیون بازگردد، ولی این برنامه هنوز به پخش نرسیده است.
در حال حاضر باید دید علاوه بر ویژه برنامه تحویل سال ۱۴۰۴ طلسم فرزاد حسنی و «مسابقه بی‌سابقه»اش- که برای اولین بار در فروردین ۱۴۰۳، با عنوان «ساعت شنی» معرفی شد- امسال بالاخره شکسته خواهد شد یا نه.

 


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/263392/مجریان-جنجالی-در-ویترین-تلویزیون-