رزمایش «راهیان قدس» برگزار شد
 

 

سپاه محمد رسول‌الله(ص)‌ تهران بزرگ رزمایش ۱۱۰ هزار نفری «راهیان قدس» را در قالب رزمایش اقتدار پیامبر اعظم ۱۹ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار کرد.
صبح روز گذشته رزمایش بزرگ فرهنگی-رزمی ۱۱۰ هزار نفری «راهیان قدس» با حضور بسیجیان پایتخت، جهادگران، اعضای گردان‌های امام حسین(ع)، گردان بیت‌المقدس، گردان امام علی(ع) و همچنین گردان‌های فاتحین به همت سپاه محمد رسول‌الله(ص)‌ تهران بزرگ و در قالب رزمایش اقتدار پیامبر اعظم ۱۹ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد.
در این رزمایش علاوه بر نمایش ادوات و تجهیزات دفاعی، رزمایش بزرگ توزیع ۱۱۰ هزار بسته معیشتی و ۶۷۰ سری جهیزیه و تعداد قابل توجهی لوازم‌التحریر در قالب کمک مومنانه برگزار شد که توسط مردم مومن، خیرین و پایگاه‌های مقاومت بسیج جمع‌آوری و در میان جامعه هدف آبرومند و عزتمند تهران توزیع شد.
هدف رزمایش راهیان قدس که پیام آن آمادگی همه‌جانبه بسیجیان برای مقابله با هر تهدید اعلام شده بود، نشان دادن سطح آمادگی، انسجام و مهارت‌های حرفه‌ای بسیجیان در امداد و نجات، دفاع از کوی و برزن و مقابله با عملیات‌های تروریستی بود.
در این رزمایش، بسیجیان از سه راه تهرانپارس تا چهاراره ولی‌عصر (عج) تهران با حفظ انسجام سازمانی آمادگی خود را برای اجرای فرامین فرمانده معظم کل قوا اعلام کردند.


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/260516/رزمایش-«راهیان-قدس»-برگزار-شد