رئیس جمعیت هلال‌احمر در یادواره شهدای سیستان و بلوچستان:
 
با بهره‌گیری از نگاه شهدا هلال‌احمر را برای همه مردم می‌دانیم
 

 

رئیس جمعیت هلال‌احمر در یادواره شهدای امدادگر سیستان و بلوچستان گفت: «شهدای امدادگر سفیران نجات و امید بودند.»
 پیرحسین کولیوند در یادواره شهدای امدادگر استان سیستان و بلوچستان ضمن قدردانی از عوامل برگزاری یادواره شهدا، گفت: «تقریبا همه استان‌ها یادواره شهدای امدادگر را برگزار کرده‌اند و در این امر خیر از یکدیگر سبقت می‌گیرند. شهدا از جنس وفاداران به عهد خود با خدا هستند و در این مسیر استوار هستند. ما نیز مصمم هستیم تا یاد و خاطره این بزرگمردان را که به مجروحان و مردم امدادرسانی می‌کردند گرامی‌ بداریم. امدادگران شهید، سفیران نجات و امید بودند. شهدای امدادگر مثل سرو، مقاوم و قدرتمند بودند. دو خصلت مهم شهدای امدادگر امیدواری و ایمان بود. آن‌ها در راه خدا از خودگذشتگی کردند و در مسیر جهاد به شهادت می‌رسیدند. اسلحه شهدای امدادگر امید و صبر بود. شهدای امدادگر امید به نجات انسان‌ها داشتند و در این مسیر تردیدی نداشتند. شهدای امدادگر جاودان و موثر هستند و می‌توان از آن‌ها به عنوان اسوه‌های مجاهدت یاد کرد. شهدای امدادگر به حقانیت مسیر خود باور داشتند. اصل بشردوستی در عمل شهدای امدادگر تبلور پیدا می‌کرد و در این راه شجاع و به آرمان‌ها پایبند بودند. شهدای امدادگر با وجود مجروحیت، به دیگران کمک می‌کردند و همواره در خط مقدم حضور داشتند. یاد شهدا و پیام شهدا باید حفظ شود و اشاعه یابد. امروز روحیه شهدا در میان امدادگران هلال‌احمر وجود دارد و در تمام سختی‌ها با قاطعیت حضور دارند و به مردم کمک می‌کنند. شهدای امدادگر در کمک رسانی‌ها به نژاد و دین و باور مجروح توجهی نداشتند و به همه کمک می‌کردند. امروز ما نیز با بهره گیری از آن نگاه، هلال‌احمر را برای همه مردم می‌دانیم. جمعیت هلال‌احمر ایران برای تمام انسان‌ها با باورهای مختلف است و تفاوتی نمی‌کند بهره‌گیرنده خدمات ما شیعه باشد یا سنی. مسلمان باشد یا غیرمسلمان. ما بر خود واجب
 می دانیم که به همه مخلوقات خداوند خدمت کنیم.»

ادامه مسیر شهدای امدادگر در خدمت‌رسانی به مناطق محروم
رئیس مؤسسه بهداری رزمی در یادواره شهدای امدادگر سیستان و بلوچستان هم در این مراسم بر لزوم ادامه مسیر شهدای امدادگر در خدمت‌رسانی به مردم مناطق محروم تأکید کرد.
سردار نصر الله فتحیان، رئیس موسسه بهداری رزمی در این مراسم با اشاره به نقش امدادگران و فرماندهان مقاومت در مناطق محروم، از اهمیت خدمات‌رسانی به مردم و زحمات شهدای امدادگر سخن گفت.
رئیس مؤسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت، در کنگره شهدای امدادگر سیستان و بلوچستان با اشاره به جایگاه ویژه این استان در دوران دفاع مقدس گفت: «جوانان این منطقه با تقدیم بیش از 1300 شهید و 7500 جانباز، پایه‌های مقاومت را مستحکم کردند. این فداکاری‌ها سرمایه‌ای عظیم برای کشور و انقلاب اسلامی‌بوده و همچنان الهام‌بخش است.»
 


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/258680/با-بهره‌گیری-از-نگاه-شهدا -هلال‌احمر-را-برای- همه-مردم-می‌دانیم