دورریز غذا در ایران ۲۵ میلیون نفر را سیر می‌کند
 

 

سید محمدعلی رضوی رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: جلوگیری از دورریز و ضایعات غذا تنها در کشور ما می‌تواند «۲۰ تا ۲۵ میلیون نفر را سیر کند». طبق آمار، سالانه ۱۲۵ تا ۱۳۰ تُن از تولیدات محصولات کشاورزی و غذایی در کشور دور ریخته می‌شود، درحالی‌که حدود ۱۰ درصد جمعیت دنیا از گرسنگی رنج می‌برند و حدود ۲۰ درصد از جمعیت دنیا نیز دچار سوءتغذیه هستند.

 


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/254541/دورریز-غذا-در-ایران-۲۵-میلیون-نفر-را-سیر-می‌کند