تقلب در موادغذایی گران قیمت و کمیاب بیشتر است
 

 

معاون اداره کل فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو با اشاره به پیچیدگی‌های تقلب در حوزه غذا، گفت: «تقلب بیشتر در مواد غذایی گران‌قیمت و کمیاب مشاهده می‌شود. سودجویان با تغییر در ماهیت شکلی یا محتوایی فراورده‌های ارزان‌قیمت، آنها را با قیمت بالا به مصرف‌کننده می‌فروشند. نظارت کافی و صحیح به پروسه "از مزرعه تا سفره" یا به تعبیر عده‌ای "از مزرعه تا قاشق" می‌تواند از گسترش تقلب‌های غذایی بکاهد و این موضوعی است که وظیفه سازمان غذا و دارو و اداره کل فراورده‌های غذایی را مهم و استراتژیک جلوه می‌دهد.»

 


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/241248/تقلب-در-موادغذایی-گران-قیمت-و-کمیاب-بیشتر-است