روزنامه آمریکایی «والاستریت ژورنال» در تاریخ ۵ بهمن ۱۴۰۲، یعنی حدود یک ماه بعد از حمله تروریستی به کرمان در گزارشی اختصاصی مدعی شد: «آمریکا پیش از حمله تروریستی داعش، مخفیانه به ایران هشدار داده بود.» در این گزارش آمده است: «مقامات آمریکایی گفتند که ایالات متحده مخفیانه به ایران هشدار داده است که داعش در حال آماده شدن برای انجام حمله تروریستی در اوایل ماه جاری است.»
این ادعا درحالی رخ داده است که به گزارش یورونیوز، «جان کربی»، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید، پس از حمله تروریستی به کرمان به صراحت اعلام کرده بود: «هیچ اطلاعات امنیتی نداشتیم که در مراسم سالگرد قاسم سلیمانی، چنین میشود.»
«متیو میلر» سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا در خصوص حمله تروریستی کرمان گفته بود: «درباره انفجارها در ایران باید بگویم که ما گزارشها را از نزدیک دنبال کردهایم. ما هیچ اطلاعات مستقلی برای ارائه نداریم. هنوز برای نتیجه گیری در مورد دلیل این انفجارها زود است اما باید بگویم آمریکا هیچ نقشی در این حملات نداشته و هرگونه اظهارنظر بر خلاف این امر، مضحک است.»
بنابر اعلام رسمی مقامات امنیتی آمریکا، ادعای والاستریت ژورنال یک دروغ رسانهای است. البته این قبیل دروغ پردازی از سوی رسانههای معروف و به ظاهر معتبر آمریکایی همچون والاستریت ژورنال، موضوع جدیدی نیست. به عنوان مثال، سال گذشته همزمان با شروع ملتهب شدن فضای ایران، رسانه آمریکایی نیویورک تایمز در تاریخ ۲۵ شهریور ۱۴۰۱ مدعی شد: «رهبر ایران در بستر بیماری است و عمل جراحی انجام داده و حالش به قدری وخیم است که حتی توانایی نشستن هم ندارد و به همین دلیل، تمام جلسات او لغو شده است.»
دروغ بودن این ادعا خیلی سریعتر از آنکه نیویورک تایمز گمان میکرد، برملا شد. فردای انتشار این ادعا از سوی نیویورک تایمز، یعنی ۲۶ شهریور ۱۴۰۱، رهبر انقلاب در دیدار با هیئتهای عزاداری در اربعین حسینی حضور یافتند و به طور ایستاده و بدون عصا، سخنرانی کردند. به نظر میرسد دروغ پردازی رسانههای معروف آمریکایی در موضوعاتی همچون حمله تروریستی کرمان و بیماری رهبر انقلاب، با هدف ایجاد درگیری و تنش داخلی ایران صورت گرفته است. اما این قبیل ادعاهای خلاف واقع، در فضای عمومی ایران باور پذیر نبوده است و آمریکا به عنوان عامل اصلی اقدامات تروریستی در غرب آسیا، نمیتواند مدعی باشد که با ارائه اطلاعات، قصد داشته از این قبیل اقدامات جلوگیری کند.