مرکز آمار: کاهش ۲۹درصدی تولید گوشت قرمز در مهر
 

 

مرکز آمار ایران گزارش داد: «در مهرماه امسال ۳۸۷۶۰ تن انواع گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور تولید و عرضه شده که نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۹درصد کاهش یافته است.» بر اساس نتایج به دست آمده، وزن گوشت قرمز عرضه‌شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در مهر 1402 جمعا 38760 تن گزارش شده که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است. بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ١٩٬٦٥٦ تن، 50.7درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ١٤٬٧٣١ تن، بز و بزغاله با  ٣٬٣٢١ تن و سایر انواع دام با 1052 تن، به‌ترتیب ٣٨درصد، ٨٫٦ درصد و ٢٫٧ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده‌اند. مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در مهر 1402، با ماه مشابه سال 1401 نشان‌دهنده کاهش ٢٩درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. مقدار تولید گوشت در مهر 1402 نسبت به ماه مشابه 1401 برای گوسفند و بره 40درصد، برای بز و بزغاله ١٤درصد، برای گاو و گوساله ٢٢درصد و برای گاومیش و بچه‌گاومیش ٢٧درصد کاهش و برای شتر و بچه‌شتر ٥٤درصد افزایش داشته است.


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/234712/مرکز-آمار:-کاهش-۲۹درصدی-تولید-گوشت-قرمز-در-مهر