مراسم بزرگداشت دانشمند شهید حاج حسن طهرانیمقدم با حضور سردار سرتیپ امیرعلی حاجیزاده فرماندهی نیروی هوافضا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار مهدی فرحی جانشین وزیردفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، رضا مرادصحرایی وزیر آموزش و پرورش و دیگر مقامات لشکری و کشوری در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار شد.
سردار مهدی فرحی، جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، در این مراسم گفت: «شهید طهرانیمقدم قریب به 17 سال قبل، یک بار به صنایع دفاع آمد و با بیان صمیمی خود خطاب به من گفت که سید، من موشک نقطهزن میخواهم! من پاسخ دادم که ما دانش این نوع موشکسازی را نداریم. اما او اصرار زیادی بر این موضوع داشت و کارهای مشترکی با یکدیگر داشتیم تا درنهایت به این فناوری رسیدیم.»جانشین وزیر دفاع با بیان اینکه شهید طهرانیمقدم از ابتدای کار خود به این فهم رسیده بود که باید صاحب قدرت و اقتدار نظامی شویم و در مقابل دشمنان وحشی توان ایستادگی داشته باشیم، تاکید کرد: «علت این است که دنیا به رغم ظاهر شیک و زیبا از قانون جنگل تبعیت میکند. بنابراین، ما برای اینکه بتوانیم از استقلال خود صیانت کنیم باید مقتدر شویم. شهید طهرانیمقدم اقتدار نظامی را با اقتدار بهدست آورد. همه دستاوردهای نظامی ارزنده کشور را با خلق خوش خود به ملت ایران هدیه کرد و بحمدالله ایران اسلامی امروز صدها طهرانیمقدم دارد. امروز دستاوردهای شهید طهرانیمقدم معطوف به حوزه نظامی نبوده است، بلکه ما در حوزههای هواپیماسازی، کشتیسازی و سایر عرصهها از دانش و فناوری موشکی که شهید برای ما بهدست آورده، بهره میبریم. بنابر فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی یک روزی کشورهای دنیا به ما سیمخاردار هم نمیدادند، اما سال گذشته ما قریب به یک میلیارد دلار صادرات نظامی داشتیم.»
جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به دوران پهلوی و وابستگی دفاعی ایران در آن دوران تاکید کرد: «در دوران قبل از انقلاب، حقوق 40 هزار مستشار آمریکایی از کل حقوق ارتش شاهنشاهی بیشتر بود، اما ایران اسلامی امروز روی پای خود ایستاده است و در دنیا حرفهای زیادی برای گفتن دارد. امروز دیگر نه تنها در قطعهسازی، بلکه به سمتی حرکت میکنیم که خالق پیشرفتهترین محصولات و تجهیزاتی نظامی در دنیا خواهیم بود. امیدواریم این دستاوردها بتواند بیش از پیش اقتدارآفرین و بازدارنده باشد. امروز در وزارت دفاع با حدود 7 هزار شرکت در سراسر کشور در ارتباط هستیم که حدود 40 درصد از آنها شرکتهای دانشبنیان هستند.»