جنتی در حاشیه دیدار با مدیران به سوالات مطرح در این حوزه پاسخ داد
 
مخالفت دولت با هرگونه تفکیک جنسیتی
 

 

شهروند|   وزیر فرهنگ و ارشاد روزهای شلوغ و پربرنامه‌ای را می‌گذراند. او شامگاه شنبه 18 مردادماه به همراه علی مرادخانی معاون هنری خود، به تماشای کنسرت «چرا رفتی» تهمورث پورناظری و همایون شجریان نشست و پس از اجرا، با حضور در پشت صحنه با هنرمندان دیدار و گفت‌و‌گو کردند.  علی جنتی صبح روز بعد (یکشنبه) بعد از جلسه با مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها در جمع خبرنگاران حاضر شد و درباره برخی از سوالات و ابهامات موجود در فضای فرهنگ و هنر صحبت کرد. او در پاسخ به سوالی پیرامون حمایت از فیلمسازان گفت: گاهی هنرمندی یا فیلمسازی که رابطه نزدیکی با انقلاب ندارد فیلمی می‌سازد که خارج از چارچوب قوانین کشور، منافع ملی و نظام و انقلاب نیست و منافاتی با ارزش‌های کشور ندارد و معیارهای کلی را رعایت کرده است؛ قطعا این فیلم می‌تواند نمایش داده شود اما وقتی فیلمی در راستای نظام و انقلاب است ما از آن حمایت و به آن کمک می‌کنیم.
جنتی همچنین درباره نظارت بر تئاترها توضیح داد: بعضی اوقات در اجرای بعضی نمایش‌ها مطالبی دیده می‌شود یا دیالوگ‌هایی گفته می‌شود که در متن اصلی نبوده یا در بازبینی نبوده است. این موارد با بررسی قابل اصلاح است و اگر تخلفی صورت گرفته باشد قطعا با آن برخورد می‌شود. جنتی در توضیح وضع مجوز «آشغال‌های دوست‌داشتنی» تکلیف آخرین ساخته محسن امیریوسفی را روشن کرد و گفت: این فیلم تاکنون که مجوز نگرفته است و مجوز هم نمی‌گیرد.
البـته بــعــد از انتشـار نتـیجه نظرسنجی از منتـقدان دربـــاره فیلم‌هایی که برای اکران مشکل دارند و وضع خوب «آشغال‌های دوست‌داشتنی» انتظار می‌رفت راه برای اکران این فیلم هموار شود اما اظهارنظر جدید جنتی آب ‌سردی بود روی تمام امیدها و بیشتر از همه محسن امیریوسفی.
 او که در جمع خبرنگاران سخن می‌گفت، در پاسخ به این‌که آیا دفتر بی‌بی‌سی در تهران بازگشایی می‌شود، گفت: هیچ مجوزی برای شبکه بی‌بی‌سی صادر نشده است و قرار نیست دفتر بی‌بی‌سی انگلیسی و عربی در تهران بازگشایی شود. علی جنتی روز یکشنبه به اکثر سوالات مطرح‌شده، پاسخ منفی و مأیوس‌کننده داد.
او درباره آخرین وضع انجمن صنفی روزنامه‌نگاران هم فقط گفت: اتفاق خاصی در این بخش نیفتاده است و وضع مانند سابق است. علی جنتی در جدیدترین اظهارنظرش با انتقاد از بحث تفکیک جنسیتی اظهار کرد: تفکیک جنسیتی باعث حذف معنای خانواده می‌شود.
 به‌عنوان مثال نمی‌توان برای رفتن به یک کنسرت یا یک برنامه هنری یک روز را برای آقایان اختصاص داد و روز دیگری را برای خانم‌ها. نباید در سیاست‌های فرهنگی دچار برداشت سلیقه‌ای شویم.
 این‌که تفکیک جنسیتی صورت بگیرد درست نیست و دولت با هرگونه تفکیک جنسیتی مخالف است و این با ارزش‌ها منافات دارد. حتی حضرت امام نیز با تفکیک جنسیتی در دانشگاه مخالف بودند. اگر چنین مسائلی نیز دیده شد به من بگویید و من به وزیر کشور می‌گویم. او به رئیس‌جمهوری می‌گوید و رئیس‌جمهوری نیز تذکر می‌دهد.
جنتی در بخشی از سخنانش سیاست‌های دولت تدبیر و امید را تأمین آزادی بیان‌، قلم‌ و آزادی مطبوعات در چارچوب قانون اساسی دانست و گفت: همه افراد در چارچوب قانون مجاز هستند که بنویسند و نشریه منتشر کنند و نظرات خود را در حوز‌ه‌های مختلف بیان کنند تا در سایه آزادی رشد و اعتلای فرهنگی پیدا کنند.

 


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/2338/مخالفت-دولت-با-هرگونه-تفکیک-جنسیتی