سرشماری زمستانی پرندگان سیستان و بلوچستان
مدیرکل حفاظت محیطزیست سیستان و بلوچستان گفت: سرشماری پرندگان در سایتهای سیستان و بلوچستان انجام شد. بهگزارش فارس از زاهدان به نقل از روابطعمومی حفاظت محیطزیست سیستان و بلوچستان، سعید محمودی با بیان اینکه سرشماری زمستانی سایتهای کوچ پرندگان در سیستانوبلوچستان انجام شده است، گفت: همه ساله و با شروع فصل زمستان در نیمکره شمالی شاهد مهاجرت خیل عظیمی از پرندگان مهاجر به سایتها و زیستگاههای سیستان و بلوچستان هستیم که مقارن با این مهاجرت فصل سرشماری و تحقیقات و مطالعات میدانی محیطزیست در این زمینه به نقطه اوج خود میرسد. وی ادامه داد: در سرشماری زمستان امسال در تمام زیستگاهها و سایتهای سیستان و بلوچستان، 53هزار و 756 قطعه پرنده سرشماری شده است که این تعداد پرنده نسبت به تعداد سرشماری شده در سال گذشته که برابر است با 43هزار و 8 قطعه پرنده، رشدی 9,24درصدی را نشان میدهد و این نشان از بهبود اوضاع زیست محیطی استان و مهاجرت بیشتر این پرندگان است.
مدیرکل حفاظت محیطزیست سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تعداد سایتها و زیستگاههای مورد مطالعه و بررسی از شمال تا جنوب سیستان و بلوچستان 25 زیستگاه است که به صورت شبانهروزی و تماموقت توسط تیمهای کارشناسی استان کنترل و سرشماری در آنها انجام میشود. محمودی خاطرنشان کرد: یگان حفاظت با برنامهای شبانهروزی و بهصورت حفاظتی چندلایه با همکاری همیاران و نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان، حضوری همیشگی در مناطق مورد نظر دارد و امیدواریم این استان میزبانی مناسب برای پرندگان باشد.
مهمترین دغدغه شهروندان صفادشت مسأله بهداشت و درمان است
سیداحمد اجاق، رئیس شورای شهر صفادشت در اولین دیدار مردمی با ارایه گزارش کاری از فعالیتهای شورای دوره چهارم مهمترین دغدغه شهروندان را مسأله بهداشت و درمان خواند و گفت: هر چند موفق به افتتاح درمانگاه با شرایط شبانهروزی نشدیم ولی با حضور پزشکان بهرهبرداری از این پروژه با عنوان «مجتمع پزشکی کسا» آغاز شد و از ساعت 8 صبح تا 12 شب به شهروندان خدمات میدهد. علت این محدودیت زمانی هم صادر نشدن مجوز شبانهروزی این مرکز است. امیدواریم در یکی، دو ماه آینده این مجوز هم صادر شود تا مردم دغدغه مراجعه شبانه به پزشک را نداشته باشند.
پروژه فرهنگسرای بعثت زبانزد خاص و عام در سطح شهرستان و استان است؛ موفق شدیم سالن غذاخوری و سالن جلسات 110 نفره آن را افتتاح کنیم. وی ادامه داد: روکش آسفالت بلوار اصلی، تکمیل احداث بلوار کشاورز و خریداری تعدادی از واحدهای تجاری - اداری مجتمع کوثر در میدان نبیاکرم(ص) به منظور درآمدزایی، همچنین کمک به خریداری تعدادی از واحدهای این مجموعه جهت نهاد نمازجمعه صفادشت ازجمله پروژههای مهم دیگری بودهاند که به تازگی انجام شدهاند. اجاق گفت: انتخاب عنوان «صفادشت، مهد علم و صنعت» با همفکری انجام شده است؛ و دلیل این انتخاب حضور شهرکهای صنعتی و دانشگاههای صفادشت است و ما به دانشگاهی شدن شهر صفادشت افتخار میکنیم.
رئیس شورای اسلامی صفادشت درخصوص مراکز آموزش عالی شهر گفت: با افتتاح دانشگاه علمی - کاربردی نان سحر، درحال حاضر
7 دانشگاه در سطح شهر قرار دارد و حدود
13 تا 14هزار دانشجو در آن مشغول به تحصیل هستند. امیدواریم باز هم بتوانیم دانشگاههای دیگری را به این شهر بیاوریم. برای ایجاد امکانات و جلوگیری از مبتلا شدن آنها به آسیبهای اجتماعی امروزی جامعه تعدادی سالن ورزشی احداث شده است. تعریض بلوار حسینآباد از دیگر پروژههایی است که درحال احداث است. این پروژه با کاهش عرض فضای سبز میانی بلوار و خریداری بخشی از املاکی بوده است که برای بازگشایی مسیر احداث کمربندی جنوب ضروری بودهاند. طرحهای احداث کمربندی شمال و جنوب شهر به منظور کاهش حجم ترافیکی است که صبحها و عصرها در این مسیر شاهد آن هستیم. مرمت و افزایش بنای خانه بهداشت شهری شماره یک صفادشت طبق نیاز و درخواست شهروندان صورت پذیرفت. همچنین برخی از تجهیزات موردنیاز ایشان خریداری شد. اجاق درباره فضاهای آموزشی دانشآموزان گفت: با همکاری خیرین برای رفع مشکل آموزشی شهر بنای احداث
14 مدرسه را گذاشتهایم. تعدادی از این مدارس در سال تحصیلی جاری فعالیت خود را آغاز کردند و این موضوع باعث کاهش تراکم دانشآموزان در مدارسی همچون حجت و شهدای شهرآباد شد.