گفت‌وگوی «» با طلایی‌ترین ورزشکار ایران در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو
 
پرقدرت‌تر برای پارالمپیک پاریس ادامه می‌دهم!
 
نتیجه خوبی در هانگژو گرفتیم
 

  [ امیرعلی عوض‌پور]  کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی 2022هانگژو یک چهره ویژه و طلایی دارد که با 3مدال طلا و یک مدال نقره، سهم قابل توجهی در موفقیت ایران و رسیدن کشورمان به جایگاه دوم جدول توزیع مدالی داشت. سینا ضیغمی‌نژاد با 3مدال طلا و یک نقره موفق شد بهترین ورزشکار کاروان ایران در این دوره از مسابقات لقب بگیرد.

ضیغمی‌نژاد همچنین در فینال ماده 100متر آزاد کلاس S10با زمان 56ثانیه و 33صدم ثانیه علاوه بر کسب مدال طلا رکورد بازی‌ها را که 9سال تغییر نکرده بود، شکست و به نام خودش ثبت کرد تا یک افتخارآفرینی بسیار خوب و برجسته برای این ورزشکار و برای ایران به ثبت برسد.
این شناگر جوان و آینده‌دار کشورمان که در کرمان، ورزش شنا را آغاز کرد، خیلی اتفاقی و از 8سالگی، با افتتاح یک مجموعه ورزشی در این شهر که توسط دایی‌اش تاسیس شده بود، ورزش شنا را آغاز کرد. او در ابتدای فعالیت خود با افراد سالم، مسابقه می‌داد و به قدری اشتیاق برنده شدن و پیروزی داشت که تمام فکر و ذهنش این بود که بتواند از خط پایان بگذرد و قهرمان بازی‌ها شود.
او در 12سالگی ورزش شنا را به‌صورت حرفه‌ای دنبال کرد و در ادامه با فدراسیون جانبازان و توان‌یابان ارتباط گرفت و وارد مرحله جدیدی از فعالیت‌های حرفه‌ای خود شد. ضیغمی‌نژاد در بازی‌های کشورهای اسلامی در ماده‌های 100متر قورباغه و 400متر آزاد مدال طلا و در ماده‌های 100متر آزاد، 50متر آزاد و 100متر پروانه مدال نقره به‌دست آورده بود.
این شناگر کشورمان در گفت‌وگویی که با ما داشت، درخصوص شرایط خودش در بازی‌های پاراآسیایی 2022صحبت‌های مختلفی به میان آورد. او تأکید داشت که رقبای سرسختی برای کسب مدال در این مسابقات داشت، اما با توجه به تمریناتی که درنظر گرفته شده بود و سطح آمادگی‌ای که وجود داشت، در نهایت مدال‌های رنگارنگ شنا به نام ایران ثبت شد. ضیغمی‌نژاد در این گفت‌وگو تأکید قابل توجهی روی حضور در پارالمپیک پاریس داشت. او در دوره گذشته نتوانست به پارالمپیک صعود کند و امیدوار است تا با تمریناتی که برای خود درنظر دارد، بتواند رؤیای خود را در پاریس به حقیقت تبدیل کند.

گفت‌وگوی «شهروند» را با سینا ضیغمی‌نژاد می‌خوانید.

شرایط آماده‌سازی‌ات قبل از بازی‌‌های آسیایی به چه شکل پیش رفت؟
قبل از اینکه ما در بازی‌های پاراآسیایی شرکت کنیم، فدراسیون برای ما 20مرحله اردو برگزار کرد که هر اردو بین 10تا 20روز برگزار شد. هر چه به بازی‌ها نزدیک‌تر می‌شدیم، تمرینات سخت‌تر و فشرده‌تر شد و خود را آماده مسابقات کردیم.

 از تمریناتی که داشتی و امکاناتی که برایت درنظر گرفته شد، راضی بودی؟
بله. همه‌‌چیز خوب و عالی بود و در بهترین حالت خود شکل گرفت و خدا را شکر نتیجه خیلی خوبی گرفتیم.

 رقبایت در بازی‌های پاراآسیایی چطور بودند و سطح مسابقات را چطور دیدی؟
من در 4ماده شرکت کردم که رقیب‌های اصلی ما کشورهای ژاپن و چین بودند. سطح مسابقات هم خیلی بالا بود. چین میزبان بازی‌ها و تمام تلاش خود را کرده بود تا ورزشکارانش با آماده کاملی به این مسابقات برسند، اما خدا را شکر ما توانستیم عملکرد بهتری داشته باشیم.

تو 3مدال طلا و یک نقره در این بازی‌ها به‌دست آوردی، با این مدال به اهدافت در این مسابقات رسیدی؟
من موفق شدم رکورد آسیا را پس از 9سال در ماده 100بشکنم.  تمرینات خود را پرقدرت‌تر ادامه می‌دهم تا در سال آینده در پارالمپیک پاریس حضور داشته باشم.

 رقابتی که با شاهین ایزدیار داشتی در این مسابقات چطور بود؟
بیشتر طلا و نقره‌ها را در اکثر ماده‌ها، من و شاهین گرفته بودیم. ما در تمرینات با هم کار می‌کردیم و همدیگر را در تمرینات می‌کشاندیم و از این بابت توانستیم بهترین رکوردهای خود را ثبت کنیم و نتیجه خوبی بگیریم.

 با تمام شدن بازی‌های پاراآسیایی، چه برنامه‌ای برای پارالمپیک پاریس داری؟
اگر شرایط لازم برای تمرینات ایجاد شود، تمرین‌ها را شروع می‌کنیم. زمان زیادی باقی نمانده است و امیدوارم با آمادگی نتیجه خوبی در پارالمپیک به‌دست بیاوریم.

 کلام پایانی؟
از همه کسانی که به من در این مسیر کمک کردند، تشکر می‌کنم. از دکتر ایزدی، مربی شنایم و محسن پژوهش و مربی بدن‌سازی‌ام محمد حسینی و دایی‌های عزیزم که برای این افتخارآفرینی‌ها همراهم بودند و به من کمک کردند، بسیار متشکر هستم.


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/233191/پرقدرت‌تر-برای-پارالمپیک-پاریس-ادامه-می‌دهم!