400 زوج نابارور خارجي در قم
رئیس جهاد دانشگاهی قم از حضور بیش از 400زوج نابارور از کشورهای مختلف برای درمان به این استان خبر داد.
«محمدابراهیم فقیهزاده» در گفتوگو با ایرنا افزود: زوجهای نابارور از کشورهایی همچون عراق، پاکستان، ترکیه، جمهوری آذربایجان، پاکستان، سوئد و برخی کشورهای آفریقایی در مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم حضور یافتند.
وی ادامه داد: بیشتر این اتباع و زوجهای جوان از طریق طلاب و فضلای خارجی مقیم قم که در جامعه المصطفی العالمیه مشغول تحصیل هستند با مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی آشنا شده و به قم سفر میکنند.
فقیهزاده اظهار کرد: با توجه به اینکه این زوجهای جوان هم برای زیارت حرم کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س) و هم برای درمان بیماری ناباروری خود به قم سفر میکنند، اصطلاح توریسمدرمانی را برای آن انتخاب کردیم.
وی گفت: از سال 1380 تاکنون بیش از 15هزار پرونده برای درمان ناباروری در جهاد دانشگاهی قم تشکیل شده که عمل جراحی این زوجها با 30درصد موفقیت همراه بوده است.
وی افزود: بیشترین مراجعهکنندگان داخلی به مرکز درمان ناباروری قم از استانهای تهران، مرکزی، اصفهان، سمنان، بوشهر، هرمزگان و خراسان رضوی بودند.
بازسازی 77دستگاه اتوبوس فرسوده اتوبوسرانی در کرمانشاه
معاون سازمان اتوبوسرانی کرمانشاه و حومه از آغاز پروژه بازسازی اتوبوسهای فرسوده این کلانشهر خبر داد و گفت: این سازمان در نظر دارد با توجه به کمبود ناوگان و عدم اختصاص اتوبوس جدید، بازسازی کامل تعدادی از اتوبوسهای فرسوده ملکی و خصوصی خود را از طریق مناقصه عمومی به اشخاص حقوقی واجد شرایط یا نمایندگیهای مجاز کارخانه سازنده اتوبوس واگذار کند.
به گزارش ایسنا، کاوه مردافکن با بیان اینکه بخش قابل توجهی از ناوگان اتوبوسرانی فرسوده شده و نیاز مبرم به نوسازی دارد، افزود: فرسوده بودن ناوگان اتوبوسرانی در بخش خصوصی یکی از دغدغههایی بود که ما را بر آن داشت تا با کسب مجوز و اعتبار از وزارت کشور نسبت به بازسازی این اتوبوسها اقدام کنیم.
وی با بیان اینکه نوسازی اتوبوسهای فرسوده در کلانشهرها نیازی مبرم است که دولت باید به آن ورود پیدا کند، تصریح کرد: بودجه شهرداری کفاف جایگزینی اتوبوسهای فرسوده را نمیدهد و پروژه بازسازی اتوبوسهای فرسوده اتوبوسرانی کرمانشاه و حومه با صلاحدید و تأیید شورای سازمان و هیأتمدیره و حمایت شورای اسلامی و شهرداری این کلانشهر آغاز شده که در این پروژه 77 دستگاه از اتوبوسهای فرسوده بازسازی میشود.
آب هشتگرد از خط قرمز گذشت
مدیرعامل شهر جدید هشتگرد گفت: تکمیل پروژههای ملی این شهر بدون تأمین منابع آبی موردنیاز امکانپذیر نیست.
محمدرضا توکلی، در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: هرچند وضع کمآبی در اکثر مناطق استان مشکلساز شده اما این بحران در شهر جدید هشتگرد از خط قرمز نیز عبور کرده است.
وی افزود: درحال حاضر روند اجرای برخی از پروژههای ملی این شهر ازجمله مسکن مهر و قطار شهری به علت کمبود آب با مشکل روبهرو شده است.
توکلی خاطرنشان کرد: بدونشک خرید تانکری آب به هیچوجه نیاز منابع آبی این شهر را تأمین نمیکند و تنها مرتفعکننده بخشی از نیاز آب شرب مردم خواهد بود.
وی ادامه داد: خرید تانکری آب و انتقال تانکرهای آب از فواصل دور به شهر جدید هشتگرد مشکلات زیادی داشته و هزینه زیادی به مردم تحمیل میکند. توکلی تصریح کرد: مشکل آب در شهر جدید هشتگرد به قدری جدی است که حتی امکان تأمین آب موردنیاز برای آبیاری فضای سبز و درختان کاشته شده در برخی از مناطق این شهر نیز وجود ندارد و این درختان در معرض خشک شدن قرار دارند.