تیم قضائی به دنبال انگیزه قاتل 2 طلبه
 

 

تمامی دستگاه‌های انتظامی، اطلاعاتی و امنیتی به صورت منسجم پرونده قتل این طلبه اهل سنت را با تلاش جدی و با نگاهی فنی و دقیق پیگیری می‌کنند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس در این‌باره گفت: «تاکنون یک فرد مظنون به قتل دستگیر شده و پس از تفهیم اتهام فعلا در بازداشت و در حال بازجویی توسط مراجع ذی‌ربط است.»
مهدی دهرویه با اشاره به وقوع دو قتل به‌صورت همزمان در شامگاه روز شنبه در محله چای بوئین شهرستان گنبدکاووس اظهار کرد: «این قتل‌ها توسط یک اسلحه کمری و با شلیک از این اسلحه توسط یک فرد رخ داده و وقوع قتل از نظر دستگاه‌های مسئول محرز و تایید شده است.»
دهرویه انگیزه‌های شخصی را محتمل‌ترین گزینه در قتل این دو طلبه گنبدی دانست و ادامه داد: «پس از پایان یافتن اقدامات لازم از جمله کالبدشکافی توسط پزشکی‌قانونی، اجساد برای تشییع در اختیار خانواده آنان قرار گرفت تا تشییع و تدفین توسط آنها صورت بپذیرد.»
او با بیان اینکه همه تلاش‌ها برای تعیین انگیزه دقیق قاتلان در دست بررسی است، تصریح کرد: «پس از اعلام نهایی مراجع مسئول و کارشناسان موضوع مراتب به استحضار مردم عزیز و رسانه‌ها خواهد رسید.»
معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس از طرح موضوع در جلسه شورای تامین این شهرستان خبر داد و گفت: «در این جلسه بر برخورد جدی و قاطع با قاتل این پرونده
تاکید شد.»

 


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/210003/تیم-قضائی-به-دنبال-انگیزه-قاتل-2-طلبه