رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس و عضو جامعه روحانیت مبارز از دعوت هاشمیرفسنجانی، ناطقنوری و امامیکاشانی برای شرکت در جلسات جامعه روحانیت خبر داده و گفته است با وجود اینکه دعوتنامه برای آنها فرستاده شد به جلسات نیامدند و پاسخ هم ندادند.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام احمد سالک در واکنش به برخی اظهارنظرها مبنی بر اینکه بعد از فوت آیتالله مهدویکنی احتمال قرار گرفتن اصولگرایان در زیر یک پرچم وجود ندارد، گفت: در جریان اصلاحطلب چند سیاست مطرح است که یکی از آنها سیاست تشدید اختلاف بین اصولگرایان است. در همین راستا موضوع نبود رهبر برای اصولگرایان و وحدت بین آنها را مطرح میکنند که این یک جوسازی است.
این عضو جامعه روحانیت مبارز افزود: در حال حاضر 5 نشست در تهران با حضور و سخنرانی آیتالله مصباح، علمالهدی و حدادعادل برگزار شده که حضور این افراد نشاندهنده همگرایی قدرتمند بین جامعه اصولگرایی است. همچنین در 15 استان چنین نشستهای همگرایی برگزار شده است.
نماینده اصفهان با تأکید بر اینکه «جامعه اصولگرایی معتقد به جامعتین است»، گفت: آنها میگویند هرچه را که جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم میگویند، عمل میکنند؛ این چیز جدیدی نیست و از قدیم نیز وجود داشته، اکنون بعد از فوت آیتالله مهدویکنی این رویکرد شدت پیدا کرده است. بسیاری از سازمانها و جریانات اصولگرا رسما در جلساتشان اعلام کردند که تابع جامعتین هستند. این عضو جامعه روحانیت مبارز درخصوص احتمال بازگشت افراد جدا شده از این تشکل همچون هاشمیرفسنجانی، ناطقنوری و امامیکاشانی به جامعه روحانیت مبارز گفت: بعد از فوت آیتالله مهدویکنی جامعه روحانیت تلاش خوبی انجام داد و جلسات خوبی با آقایان هاشمیرفسنجانی، امامیکاشانی و ناطقنوری برگزار کرد. اینکه آقایان تشخیص دادند که در جلسات همچنان حضور پیدا نکنند بحث دیگری است اما موضوع این است که انشقاق وجود ندارد.
این عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس در مورد ترکیب آینده مجلس و احتمال افزایش کرسیهای اصلاحطلبان، گفت: قضاوت در این رابطه زود است، البته اصلاحطلبان میخواهند کل مجلس را بگیرند. ما در طول 35سال انقلاب انتخاباتهای متعددی داشتیم که در آن همواره جریانات مختلف برای رسیدن به پیروزی تلاش کردند. بهطور کلی تحلیل در مورد ترکیب مجلس آینده را به بعد از عید باید واگذار کرد.
وی در مورد احتمال ائتلاف بین اعضای جامعه روحانیت با جبهه پایداری گفت: الان آقایان در جلسات همگرایی اصولگرایان حضور دارند. آقایان پایداری در این جلسات شرکت میکنند که این حضور معنادار است. سالک همچنین درباره رابطه مجلس با دولت یازدهم گفت: این مجلس بیشترین مماشات را با دولت داشته اما متاسفانه دولت آن کاری که باید انجام میداد، نکرد، نمونهاش قضیه وزیر علوم است. سوال ما این است که بعد از رأی اعتماد مجلس به آقای فرهادی چه دلیلی دارد که گفته شود آقای فرهادی همان خط وزرای گذشت را دارد؟