شهروند| کتاب «وصف طعام» شامل دیوان اطعمه ابواسحاق حلاج شیرازی براساس نسخه تصحیح شده میرزا حبیب اصفهانی با ویرایش محسن آزرم توسط نشر چشمه منتشر و راهی بازار نشر شد. «وصف طعام» کتاب کمنظیری است که سفره مردمان روزگار تیموریان، غذاها و نوشیدنیهایشان را معرفی میکند. این شاعر شیرازی، در قرن نهم زندگی میکرده و خلاف اکثر شاعران آن دوران که درباره معشوق و محبوب، غزلسرایی میکردند، مشغول ستایش و توصیف خوردنیها و نوشیدنیهایی شده که در سفره عوام مردم و طبقهای غیر از اشراف، پیدا میشده است. به این ترتیب، او شعرهایی سروده است که نقیضه مشهورترین و بهترین شعرهای حافظ و سعدی و دیگر شاعران نامدار آن دوران است.