پرونده
 

 

جزییات دادگاه
عامل حادثه خونین گلپایگان
پرونده عامل حادثه گلپایگان تحت عنوان محاربه و فساد فی‌الارض به دادگاه ارسال شد.  حسن رحیمی، دادستان اصفهان با اشاره به پرونده عامل حادثه گلپایگان و جزییات این پرونده به تسنیم گفت:  کیفرخواست با عنوان محاربه و فساد فی‌الارض مشخص شده و پرونده درحال حاضر در دادگاه پیگیری و دنبال می‌شود. دادستان اصفهان درباره زمان قصاص عامل حادثه گلپایگان بیان کرد: جلسه دادرسی عامل حادثه گلپایگان هفته گذشته برگزار شد و رسیدگی‌ها همچنان ادامه دارد. رحیمی گفت: تقاضای دادسرای اصفهان در این رابطه، بحث مجازات محاربه و فساد فی‌الارض به شمار می‌رود اما این‌که دادگاه چه تصمیم بگیرد، در تشخیص دادگاه و دیوان عالی کشور است.  شهرستان گلپایگان روز 6 دی‌ماه شاهد درگیری 3 نفر از اشرار با نیروهای انتظامی بود که در این درگیری 5 نفر به شهادت رسیدند و سرهنگ محمد‌هاشمی، جانشین فرمانده انتظامی گلپایگان نیز از افرادی بود که در این حادثه شهید شد. بعد از هلاکت 2 نفر از ضاربان این حادثه، نیروی انتظامی استان اصفهان سومین عامل این درگیری را دستگیر کرده و به مراجع قضایی تحویل داده است. این درحالی است که دادستان کل کشور چندی پیش اعلام کرده بود، دستگاه قضایی دنبال این است که مجرمان حادثه گلپایگان در همان مکان مورد مجازات قرار گیرند.

آلودگی غذا ؛ علت مسمومیت معلولان «آسایشگاه پدربزرگ»
 علت مسمومیت در آسایشگاه معلولان پاکدشت که3 معلول ذهنی را به کام مرگ فرو برد و 27 نفر دیگر را راهی بیمارستان کرد بعد از 27 روز مشخص شد. در حالی که حادثه مسمومیت مرگبار معلولان ذهنی در آسایشگاه «پدربزرگ» پاکدشت، معمای پیچیده‌ای را پیش روی پلیس قرار داده بود و گمانه‌زنی‌های اولیه نشان می‌داد که غذای آلوده علت این حادثه مرگبار بوده است تحقیقات برای راز گشایی از این ماجرا به پزشکی قانونی منتقل شد. هرچند هنوز جواب قاطعی از سوی پزشکی قانونی مبنی‌بر علت اصلی مرگ اعلام نشده اما معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی علت مسمومیت افراد معلول در آسایشگاه پدربزرگ را آلوده بودن غذاهای دریافتی مرکز مطرح کرد.
«یحیی سخنگویی» معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی در رابطه با این حادثه مرگبار گفت: «با توجه به نتایج اعلام شده از سوی معاونت امور بهداشتی، علت مسمومیت افراد معلول در آسایشگاه پدربزرگ آلوده بودن غذاهای دریافتی مرکز به میکروارگانیسم‌ها مطرح شده است. با وجود این‌که سیستم ایمنی معلولان آسایشگاه نسبت به افراد عادی ضعیف‌تر است، اما این عامل به تنهایی نمی‌تواند عامل مرگ 3 معلول آسایشگاه در این ماجرا باشد و ما همچنان منتظر اعلام نتیجه از سوی پزشکی‌قانونی هستیم.» «یحیی سخنگویی» همچنین گفت: «بدیهی است که باتوجه‌به بخشنامه‌های سازمان بهزیستی، پذیرش غذا از بیرون مراکز، مجاز نیست لذا این مرکز در این مورد تخلف کرده و باید پاسخگو باشد.» حادثه مرگبار آسایشگاه «پدربزرگ» روز یکشنبه 30 آذرماه 93 رخ داد که 30نفر از معلولان ذهنی آسایشگاه بعد از صرف ناهار با علایم مسمومیت روبه‌رو شده بودند و بررسی‌های اولیه نشان می‌داد که 3 نفر از مسموم‌شدگان به علت وخامت حالشان پیش از رسیدن نیروهای اورژانس به کام مرگ فرو رفته بودند.


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/20282/پرونده