زنان باردار زودرنج می‌شوند
 

 

|  اصغرکیهان‌نیا  |   روانشناس|
 
 ‌زنان باردار زودرنج می‌شوند در روایات اسلامی آمده است زنان باردار از نگاه به مناظر زشت پرهیز کنند، علم روانشناسی نیز معتقد است زنان از حضور در موقعیت‌ها و تماشای تصاویری که آنها را ناراحت می‌کند، بپرهیزند.
زنان در دوره بارداری دچار دگرگونی‌های جسمانی و روانی بسیاری می‌شوند.  
تغییرات روانی زنان در دوران بارداری با تغییر اخلاق و رفتار خود را نشان می‌دهد، زودرنجی، احساس کلافگی، سردرد و تهوع جزو این تغییرات است.
‌معمولا زنان باردار به علت تغییرات هورمونی و شرایط جدیدی که برایشان اتفاق می‌افتد زود از کوره در می‌روند و حالت‌ تکانشی پیدا می‌کنند.
زنان در دوران بارداری جسم سنگین و شکننده‌ای را حمل می‌کنند که این موضوع می‌تواند موجب خستگی و عصبی شدن آنها شود.
طی این مدت با ظرافت و محبت با همسر خود رفتار کنید چرا که او به محبت شما احتیاج دارد، همچنین به همسرتان بگویید که وضعیتش را درک می‌کنید و مراقب او خواهید بود. اطمینان خاطری که به همسرتان می‌دهید، موجب می‌شود که او با وضعیتی که برایش پیش آمده، راحت‌تر کنار بیاید و این دوره را با تحمل بیشتری سپری کند.
زنان باردار در دوران بارداری از موضوعات مختلفی نگران هستند که یکی از آنها زایمان و هراس از آن است، برخی زنان از زایمان طبیعی و برخی از سزارین می‌ترسند، همچنین نگرانی درباره ناقص بودن جنین در زنان باردار به چشم می‌خورد.
توجه به تغییر وضع فیزیکی و تغییر آن یکی از نگرانی‌های زنان باردار در دوران حاملگی است. احساس بدقواره‌ بودن و از دست دادن چابکی موجب می‌شود تا زنان باردار کلافه شوند، از سوی دیگر افزایش میزان خواب به‌ویژه برای زنان شاغل می‌تواند موجب عصبی شدن آنها شود.
زنان باردار دوست دارند، پس از احساس اولین تکان جنین خود آن را با همسرشان در میان بگذارند، بنابراین نسبت به این حس واکنش نشان دهید و در شادی او سهیم شوید.
زنان در دوران بارداری با فشارهای روحی، روانی و جسمی دست و پنجه نرم می‌کنند و نقش همسران در آسان کردن این دوران بسیار
حایز اهمیت است.


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/19162/زنان-باردار-زودرنج-می‌شوند