قائم‌مقام دبیرکل جبهه پیروان:
 
اکثریت اصولگرایان از احمدی‌نژاد حمایت نمی‌کنند
 

 

سفر اخیر محمود احمدی‌نژاد، رئیس دولت نهم و دهم به کاشان و برخی دیدارهایش با مردم و سخنان اخیرش درخصوص شرط بازگشت به سیاست، نشانه‌های جدیدی از قصد بازگشت او به عرصه سیاسی کشور تلقی می‌شود. نشانه‌هایی که محسن کوهکن، نماینده اصولگرای مجلس هشتم آنها را درست می‌داند. با این حال کوهکن معتقد است که بازگشت احمدی‌نژاد به عرصه سیاسی مورد حمایت اکثریت اصولگرایان نخواهد بود و این را می‌توان از جلساتی که احمدی‌نژاد از اصولگرایان دعوت می‌کند، مشاهده کرد. مشروح گفت و گوی «شهروند» با این نماینده سابق مجلس در پی می‌آید:
فکر می‌کنید که با توجه به اخباری که از احمدی‌نژاد این روزها درخصوص سفرها و جلساتش با طیف‌های مختلف اصولگرایی به گوش می‌رسد، او قصد بازگشت به عرصه سیاسی کشور را دارد؟
حقیقت این است که احمدی‌نژاد دوست دارد به‌عنوان سوژه رسانه‌ها قرار بگیرد و او به پرداخته شود. از طرفی هم به صورت طبیعی اگر کسی که رئیس‌جمهوری بوده، تصمیم بگیرد فعالیت سیاسی در چهارچوب قوانین انجام دهد منعی برایش وجود ندارد و اتفاق خاصی هم برایش نمی‌افتد. بنابراین نه می‌شود کسی را منع کرد و نه این‌که معادلات نظام جمهوری اسلامی را می‌تواند به هم بریزد. اما الان دو دسته هم از این‌که نام احمدی‌نژاد دوباره مطرح شود، بدشان نمی‌آید؛ دسته اول اصلاح‌طلبانی هستند که می‌خواهند احمدی‌نژاد را به‌عنوان نماینده چهره اصولگرایان مطرح کنند. در صورتی که او نه در دوره اول کاندیدای اصولگرایان بود و هم این‌که آقای مشایی، مشاور اعظم، او بارها گفته که احمدی‌نژاد اصولگرا نیست. دسته دوم هم کسانی‌اند که به بازگشت احمدی‌نژاد به عرصه سیاسی تمایل دارند و می‌خواهند احمدی‌نژاد را وادار به حضور دوباره کنند.
با این شرایط فکر می‌کنید که اگر احمدی‌نژاد بازگردد، در چه قالب و جایگاهی بخواهد فعالیت کند؟
طبیعی است که برای فعالیت‌های او چالشی به وجود بیاید. اول این‌که چه طور به صورت طبیعی فردی که هشت‌سال معتقد نبود که فعالیت‌ها در قالب تشکل‌ها منسجم شود، الان چه طور می‌خواهد فعالیت کند؟ و او باید به این سوال پاسخگو باشد. از طرفی اگر او بخواهد برای انتخابات مجلس فعالیت کند یعنی جمعی را برای فرستادن به مجلس هدایت کند که این روش قبلا در دور ششم تجربه شد. احمدی‌نژاد که شخصا وارد انتخابات نخواهد شد اما ممکن است افرادی را برای این کار هدایت کند که آن هم باید دید سرنوشت کاندیداهایش در کجا رقم می‌خورد؟ در تهران یا در شهرستان‌ها؟
بخشی از تحلیل هدایت جمعی  برای انتخابات مجلس یازدهم شورای اسلامی، می‌تواند تصمیم به بازگشت دوباره احمدی‌نژاد به قدرت از طریق نمایندگانش در مجلس باشد. آیا این را قبول دارید؟
آرزو بر جوانان عیب نیست ولی از نیت افراد خبر نداریم.  درنهایت ما کسی را از فعالیت نمی‌توانیم منع کنیم.
آیا بازگشت مجدد احمدی‌نژاد با استقبال و حمایت اصولگرایان مواجه خواهد شد و اگر اصولگرایان راضی به حمایت از او نشوند، به تنهایی می‌تواند، برنامه‌هایش را پیش ببرد؟
آقای احمدی‌نژاد چندین‌بار از دوستان سابق و اصولگرایان برای حضور در جلساتش دعوت کرده که با عدم همکاری دوستان سابقش مواجه شده است. ما نسبت به فعالیت‌های او نه حساسیت منفی و نه مثبت داریم. اما طبیعی است، کسی که چند دوره رئیس‌جمهوری بوده با کسانی همچنان همکاری داشته باشد و اتفاقا کسانی که بخش سیاسی و فرهنگی برایشان اولویت نیست، از او حمایت می‌کنند. اما برای کسانی که مبنای فکری دارند، پاسخ منفی است. مثلا این‌که عضویت او در جمعیت ایثارگران لغو شده است اما لغو عضویت به این معنا نیست که اگر بیاید هیچ‌کسی از او حمایت نمی‌کند. بنابراین مسلم است که اصولگرایان انتقادهای جدی بر او دارند و معتقد هم نیستند که هر کاری که در دوره هشت‌سال انجام داده همه درست بوده.
اگر احمدی‌نژاد قول رفع ایرادات را بدهد، اصولگرایان به او اعتماد و از او حمایت خواهند کرد؟
مسأله این است ایراداتی که اصولگرایان دارند، آن‌قدر جدی است که اگر احمدی‌نژاد یک‌بار دیگر هم رئیس‌جمهوری شود، بر او وارد است و آنها را تکرار می‌کنند. با این حال انصاف حکم می‌کند که نباید چشم بر روی خدمات او هم بست. بعضی کارهایی که در کشور انجام شده می‌بینید که در هیچ دولتی به آن جدیت و دویدن نبوده و آمار و ارقام این را
 ثابت می‌کند.


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/17667/اکثریت-اصولگرایان -از-احمدی‌نژاد-حمایت-نمی‌کنند