ماجرای آلودگی آب تهران از آن دست موضوعاتی است که تکلیف مردم در مورد آن مشخص نیست؛ مسئولی آلودگی آبشرب تهران به نیترات را تأیید میکند و همزمان مسئول دیگری میآید و با اطمینان کامل تکذیبش میکند و میگوید آب تهران هیچ مشکلی ندارد؛ حالا این وسط تکلیف مردم چه میشود اللهاعلم. روز پنجشنبه در یازدهمین اجلاس شورایعالی استانها از یکطرف رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با اشاره به نمونهبرداری از مناطق مختلف تهران در شهریورماه سالجاری عنوان کرده که براساس این گزارش در 8منطقه تهران آب آلوده بوده است. رحمتالله حافظی در این جلسه که برای امضای تفاهمنامهای میان شورایعالی استانها و وزارت بهداشت برگزار شد، به صراحت بیان کرد که اسناد آلودگی، آب تهران را برای یکی از سازمانهای نظارتی ارسال کرده و قرار است اسناد را در جلسه حضوری تقدیم وزیر بهداشت کند.
سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت هم در این جلسه حضور داشت او گفت: رئیس کمیسیون سلامت اگر اسنادی دارند به جای اعلام در تریبونهای عمومی به صورت حضوری به وزیر نیرو ارایه کنند. قبل از بارشهای اخیر به دلیل کاهش آب سدها و استفاده بیشتر از آبهای زیرزمینی اعلام شد که سهحلقه چاه، نیترات بالایی دارند که دستور توقف بهرهبرداری از آنها داده شد. وزارت نیرو در این زمینه مسئول است و با بیش از 750 آزمایشگاه و داشتن نیروهای مجرب در سراسر کشور باید درخصوص پایش سلامت اظهارنظر کند. در عین حال حوزه بهداشت، وزارت بهداشت نیز یکی دیگر از مراجعی است که میتواند در این خصوص اظهارنظر کند.
به گفته وزیر بهداشت هیچ دلیلی وجود ندارد که اگر اشکالی در آب شهر تهران است از مردم مخفی بشود. در یکی از جلسات شورایعالی استانها نیز اعلام کردم با توجه به اینکه بهرهبرداری از سفرههای زیرزمینی افزایش یافته است مقداری درخصوص سنگینی آب و میزان نیترات آن مشکلاتی به وجود آمده که در جلسه هیأت دولت در این خصوص صحبت شد و اعتبارات لازم نیز در نظر گرفته شده است.