خانه به خانه
 

 

بازديد معاون راهبردي معاونت برنامه‌ريزي رئيس‌جمهوری از تصفيه‌خانه فاضلاب بندرعباس
 مهندس شافعي، معاون نظارت راهبردي معاونت برنامه‌ريزي رئيس‌جمهوری در جمع هياتي كه به هرمزگان سفر كرده بود، از تصفيه‌خانه فاضلاب شهر بندرعباس و بخشي از شبكه جمع‌آوري فاضلاب اين شهر بازديد كرد.
به‌گزارش روابط عمومي آب و فاضلاب استان، مهندس شافعي كه به‌منظور بازديد و بررسي روند اجراي پروژه‌هاي عمراني به اين استان سفر كرده بود، از فرآيند انتقال و تصفيه فاضلاب شهر بندرعباس نيز بازديد كرد.
مديرعامل آبفاي هرمزگان در اين بازديد در تشريح جزييات تصفيه‌خانه فاضلاب بندرعباس گفت: اين تصفيه‌خانه با ظرفيت 72هزار مترمكعب در شبانه‌روز در‌سال 73 به بهره‌برداري رسيده كه جمعيتي بالغ 350‌هزار نفر را تحت‌پوشش خود دارد و ميزان پساب توليدي آن 650 ليتر بر ثانيه است. «حسين خادمي» گفت: پروژه احداث فاز دوم اين تصفيه‌خانه نيز با ظرفيت 72‌هزار مترمكعب و براي جمعيتي برابر320‌ هزار نفر آماده واگذاري به بخش خصوصي است. وي افزود: اعتبار موردنياز براي اجراي اين پروژه 750‌هزار ميليون ريال است كه با جذب سرمايه‌گذاري بخش خصوصي اجرايي خواهد شد. وي گفت: همچنين بخشي از شبكه جمع‌آوري فاضلاب شهر بندرعباس نيز از طريق بخش خصوصي و با اعتبار موردنياز 18‌هزار و 700 ميليون ريال اجرايي مي‌شود.
به‌گفته خادمي؛ تاكنون 75‌درصد از جمعيت شهر بندرعباس از شبكه جمع‌آوري فاضلاب بهره‌مند هستند كه اين طرح با اعتبار هزينه‌شده 140 ميليارد تومان و 771  كيلومتر خط انتقال اجرا شده و براي تكميل آن 130 ميليارد تومان اعتبار مورد نياز است. وي در پايان به مشكلات اعتباري طرح فاضلاب بندرعباس اشاره كرد و گفت: تلاش داريم تا اين چالش را از طريق سرمايه‌گذاري بخش خصوصي، اوراق مشاركت و اعتبارات بخش دولتي مرتفع کنیم.

201 هزار کنتور دیجیتالی برق در لرستان نصب و تعویض شد
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان گفت: استان دارای حدود 400هزار مشترک خانگی است که تاکنون کنتور دیجیتالی 201هزار از این مشترکان نصب و تعویض شده است.
محمد بحرینی در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: این اقدام با هدف نظارت بیشتر، کاهش تلفات و جلوگیری از تضییع حقوق شرکت انجام شده و تعویض مابقی کنتورهای آنالوگ به کنتورهای دیجیتال در دست اقدام است. وی اظهار داشت: همچنین کاهش خطای اندازه‌گیری مصرف انرژی، عدم دستکاری کنتورها توسط بعضی از مشترکان، فروش واقعی انرژی مصرفی، کاهش تلفات انرژی، محاسبه‌های برق مصرفی در 3 زمان کم‌باری میان‌باری و اوج‌بار با توجه به سه‌زمانه‌بودن این کنتورها، از دیگر مزیت‌های نصب کنتور دیجیتالی است. وی تصریح کرد: استفاده از این کنتورها به لحاظ سه‌زمانه‌بودن آنها به نفع مشترکان و شرکت‌های توزیع است چراکه مشترکان می‌توانند رفتار مصرفی خود را طوری تنظیم کنند که در زمان‌های مختلف مصرف‌های مختلف را داشته باشند.
بحرینی اضافه کرد: با وجود کنتورهای دیجیتال، مشترکان می‌توانند استفاده از وسایل پر مصرف برقی خود را به زمان‌های کم‌باری انتقال دهند که این امر تأثیر بسزایی در کاهش هزینه مصرفی مشترک خواهد داشت.
وی گفت: شرکت توزیع برق لرستان سالانه خسارت ریالی فراوانی را به جهت هدررفت انرژی ناشی از کنتورهای آنالوگ متحمل می‌شود و چنانچه تمامی کنتورهای آنالوگ به دیجیتال تبدیل شود، در مدت زمان 2 تا 3‌سال برگشت سرمایه تعویض آنها انجام خواهد شد.
درمجموع 570‌ هزار مشترک برق در لرستان وجود دارد.

 


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/15620/خانه-به-خانه