تغذیه یکی از مهمترین ارکان سلامت است که در همه دوران زندگی بهویژه سالهای ابتدایی که رشد بدن سریعتر انجام میشود، از اهمیت زیادی برخوردار است. پس اینکه کودکان و نوجوانان چه چیزهایی بخورند و ذائقه غذایی آنها به کدام سمت و سو برود بسیار مهم است. کنترل خوراکیهای بچهها و عادت دادن آنها به خوراکیهای مفید وظیفه پدر و مادر است؛ اما پدر و مادر همه جا در کنار بچهها نیستند. دانشآموزان 9 ماه از سال را به مدرسه میروند و 5 تا 6 ساعت را در مدرسه میگذرانند؛ زنگهای تفریح هم فرصت خوبی برای خوردن هله هوله دور از چشم والدین است. متاسفانه تا امروز بحثهای زیادی مبنیبر مدیریت و کنترل خوراکیهایی که در بوفههای مدارس عرضه میشود، به میان آمده؛ اما هنوز اقدام عملی موثر در این رابطه صورت نگرفته است. معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش اخیرا مصاحبهای با ایسنا داشته که در رابطه با این موضوع با اشاره به اینکه ممنوعیت توزیع مواد غذایی آسیبرسان و مضر به صورت فازبندی و مرحلهای انجام خواهد شد عنوان کرده است: یک مرتبه نمیتوانیم بسیاری از خوراکیها را ممنوع اعلام کنیم زیرا در 50 متری بوفه مدرسه، فروشگاههایی این خوراکیها را به فروش میرسانند. مهرزاد حمیدی با بیان اینکه در ماه اخیر موافقتنامهای با وزارت بهداشت به امضا رسید، اظهار کرد: به سمت عملیاتی کردن این موافقتنامه پیش میرویم. چند شب پیش نخستین جلسه کمیته مشترک با حضور مسئولان هر دو وزارتخانه آموزش و پرورش و بهداشت برگزار و مقرر شد روی ساماندهی بوفههای مدارس با جدیت بیشتری کار شود.