ترکیبات غذایی کافیین‌دار برای دانش‌آموزان ممنوع
 

 

|  سعیده نهاوندی  |   متخصص تغذیه|
 
 توصیه می‌شود که دانش‌آموزان از ترکیبات غذایی محرک کافیین‌دار استفاده نکنند،
چرا ‌که در یادگیری آنها تأثیر سوء دارد. باتوجه به این‌که حساسیت بالایی درخصوص یادگیری دانش‌آموزان وجود دارد، توجه به تغذیه دانش‌آموزان اهمیت بسزایی دارد و از این رو تغذیه سالم باید مدنظر خانواده‌ها باشد تا دانش‌آموزان با انرژی بالا در کلاس حضور داشته باشند. دانش‌آموزان باید دقت کنند که از خوردن تنقلاتی نظیر چیپس، پفک و نوشیدنی‌های گازدار پرهیز و سعی کنند از نان و پنیر و سبزی و اگر مقدور بود از مغزهای خوراکی همچون گردو، بادام، فندق و ... استفاده کنند، چرا که یک غذای کامل محسوب می‌شود. نان و غلات با وجود پروتیین‌ها و ویتامین‌ها باعث بالا رفتن هوش دانش‌آموزان و میزان یادگیری آنها می‌شود. همچنین در کنار همه اینها خوردن میوه را فراموش نکنند، چرا که مواد غذایی که در بوفه‌های مدارس تهیه می‌شوند چندان به لحاظ بهداشتی مناسب نیستند و این مواد تأثیر مثبتی در یادگیری ندارد. اگر کودکان هنگام شب به موقع بخوابند، صبح راحت‌تر بیدار می‌شوند. والدین سعی کنند در کنار فرزندان خود به صرف صبحانه بپردازند، چرا که این فضای گرم موجب می‌شود بچه‌ها با اشتهای بیشتری صبحانه خود را بخورند و با معده خالی در کلاس درس حضور پیدا نکنند. در این راستا نقش مادران غیرقابل انکار  است.


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/13412/ترکیبات-غذایی-کافیین‌دار- برای-دانش‌آموزان-ممنوع-