با افزایش تقاضا در فصل سرد و صادرات دام زنده
 
کله و پاچه گران شد
 

 

شهروند| با شروع فصل سرد بازار کله و پاچه، صبحانه محبوب ایرانی‌ها رونق پیدا می‌کند. به گفته «رضا رواسیان» رئیس اتحادیه فروشندگان کله‌ و‌ پاچه تهران، در پاییز امسال نرخ کله و پاچه به دلیل صادرات دام زنده و افزایش تقاضا در فصل سرد اندکی افزایش داشته است. ضمن این‌که کله‌پزی‌ها نیز نرخ‌های مصوب اتحادیه را رعایت نمی‌کنند. رواسیان همچنین می‌گوید: تهرانی‌ها به‌طور متوسط ماهانه حدود 70‌هزار دست کله و پاچه می‌خورند. در این جدول قیمت کله و پاچه در بازار تهران لیست شده است.


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/13311/کله-و-پاچه-گران-شد