روي خط خبر
 

 

رئیس اورژانس اجتماعی خبر داد:
خشونت‌های خانگی، ۷‌درصد
 از پذیرش‌های اورژانس اجتماعی
ایسنا| رئیس اورژانس اجتماعی می‌گوید در نیمه‌ نخست‌ سال گذشته، ۴۶‌هزار و ۶۷۴ نفر از خدمات اورژانس اجتماعی استفاده کرده‌اند و موارد مربوط به خشونت‌های خانوادگی حدود ۷‌درصد از کل پذیرش‌های اورژانس‌ اجتماعی را شامل می‌شود.
رضا جعفری با اشاره به عملکرد اورژانس اجتماعی در‌ سال ۹۵ و نیمه نخست ‌سال ۹۶ گفت: «آمارها نشان می‌دهد در‌ سال ۹۵، ۸۶۴‌هزار و ۶۰۲ نفر و در نیمه‌ نخست ‌سال ۹۶ نیز ۴۶‌هزار و ۶۷۴ نفر از طریق مراکز اورژانس اجتماعی در کشور شناسایی و از خدمات آن بهره‌مند شده‌اند.»
به‌گفته او، آمارها گویای آن است که موارد مربوط به خشونت‌های خانوادگی حدود ۷‌درصد از کل پذیرش‌های اورژانس‌های اجتماعی کشور را شامل می‌شود.
رئیس اورژانس اجتماعی با بیان این‌که در ‌سال ۹۵، ۵‌هزار و ۴۷۲نفر و در نیمه‌ نخست‌ سال ۹۶ نیز حدود ۳‌هزار و ۷۷۹ مورد از ماموریت‌های اورژانس اجتماعی مربوط به اقدام به خودکشی بوده است، گفت: «بخش عمده‌ای از مداخلات تخصصی انجام شده از سوی اورژانس اجتماعی منتج به انصراف از اقدام به خودکشی شده است.»
جعفری با بیان این‌که اورژانس اجتماعی با هدف مداخله زودهنگام، فوری و تخصصی در مواردی چون کودک‌آزاری، همسر‌آزاری، معلول‌آزاری، سالمندآزاری، خودکشی، فرار از منزل، تنش‌های خانوادگی، شناسایی آسیب‌های اجتماعی و... وارد عمل شده ‌است، گفت: «جایگزین‌کردن مداخلات روانی و اجتماعی به جای مداخلات قضائی و انتظامی، یکی از برنامه‌های سازمان بهزیستی در اورژانس اجتماعی است.»
او ادامه داد: «برنامه اورژانس اجتماعی متشکل از واحدهایی نظیر مرکز مداخله در بحران‌های فردی، خانوادگی، اجتماعی، پایگاه‌های خدمات اجتماعی، خط تلفن ۱۲۳ و تیم‌های خدمات سیار اجتماعی است.»

مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران اعلام کرد:
ایران در‌ سال ۹۶
 بیش از ۱۸‌هزار بار لرزید
ایلنا| شبکه‌های لرزه‌نگاری مرکز لرزه‌نگاری کشوری وابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران در‌ سال ۱۳۹۶ بیش از ۱۸‌هزار زمین‌لرزه را ثبت کردند که نسبت به ‌سال گذشته افزایش بیش از ۶۰‌درصدی نسبت به متوسط سالیانه داشته است که استان‌های کرمانشاه و کرمان بیشترین سهم را در این افزایش داشته‌اند.
به ‌گزارش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، این زمین‌لرزه‌ها در نواحی مختلف ایران و نواحی مرزی رخ‌ داده و توسط شبکه‌های لرزه‌نگاری ثبت و تعیین محل شده‌اند. علاوه بر افزایش رخداد زمین‌لرزه‌های متوسط و بزرگ که پس‌لرزه‌های فراوانی به همراه داشتند، افزایش ایستگاه‌های لرزه‌نگاری در سال‌های اخیر نیز باعث ثبت زمین‌لرزه‌های کوچک‌تر و به‌تبع آن، افزایش آمار زمین‌لرزه‌های ثبت‌شده، بوده است.
در‌ سال ۱۳۹۶ تعداد ۳۲۳ زمین‌لرزه با بزرگای بیش از ۴.۰ در داخل کشور توسط مرکز لرزه‌نگاری کشوری به ثبت رسیده است که بزرگترین آنها تاریخ ۲۱/‌۰۸/‌۹۶ با بزرگی 3/7 حوالی ازگله- سرپل ذهاب واقع در استان کرمانشاه رخ داده و باعث خسارت‌های جانی و مالی در کرمانشاه شد.
از لحاظ آماری، ۱۰۰ زمین‌لرزه دارای بزرگای کوچک‌تر از یک، تعداد ۶‌هزار و ۹۷۳ زمین‌لرزه دارای بزرگای بین ۱ و ۲، تعداد ۸‌هزار و ۸۷۶ زمین‌لرزه دارای بزرگای بین ۲ و ۳، تعداد ۲‌هزار و ۸۹ زمین‌لرزه دارای بزرگای بین ۳و۴ و تعداد ۲۸۶ زمین‌لرزه دارای بزرگای بین ۴ و ۵، تعداد ۳۲ زمین‌لرزه دارای بزرگای بین ۵ و ۶، تعداد ۴ زمین‌لرزه دارای بزرگای بین ۶ و ۷ و یک زمین‌لرزه نیز با بزرگای 3/7 بوده است.

با تفاهم سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران
پارک طالقانی واگذار شد
ایسنا| با تفاهم سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران، منطقه فرهنگی - گردشگری عباس‌آباد و شهرداری منطقه ۳، بهره‌برداری از پارک طالقانی به مجموعه اراضی عباس‌آباد
واگذار شد.
در هفته پایانی‌ سال گذشته بهره‌برداری از پارک طالقانی که در ضلع شرقی پل طبیعت واقع شده و به علت قرارگیری در ارتفاع، چشم‌انداز زیبایی دارد، به اراضی عباس‌آباد واگذار شد.
بوستان طالقانی واقع بر تپه‌های عباس‌آباد در‌ سال ۱۳۵۷ تأسیس شده و وسعت این پارک در حدود ۳۳ هکتار است.
پس از این واگذاری، علی محمد مختاری مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران، عبدلی مدیرعامل سازمان پسماند و یزدانی معاون خدمات شهری شهرداری تهران ضمن بازدید از پارک طالقانی و سایر منطقه فرهنگی گردشگری عباس‌آباد در جریان موضوعات و مسائل این بوستان قرار گرفتند و به منظور خدمات‌رسانی بهتر به شهروندان مقرر شد مشکلات این بوستان با همکاری و مساعدت نهادهای ذیربط مرتفع شود.


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/130953/روي-خط-خبر