ماجراي پر شدن در و ديوار شهر از اينكه اوباما شمر است چيست؟ يعني الان تيم مذاكرهكننده هستهاي دارد با شمر مذاكره ميكند؟ آيا اينها براي جامعه تضاد فكري پديد نميآورد؟
شهروند: دوست عزيز نصب اين تصاوير در سطح شهر بيانگر تفكر يك گروه است كه اين امكان را دارند آزادانه به طرح ديدگاه خود در اين سطح و گستره بپردازند. اما واقعيت اين است كه چه اوباما شمر باشد چه نباشد ما اكنون با آمريكا و بر سر يك مسأله ملي درحال مذاکرهایم. در اینکه آمریکا در چند دهه اخیر با ایران رفتار نادرستی داشته هم شکی نیست اما کشور در حال حاضر بيش از هر برههاي به انسجام و حمايت از تيم مذاكرهكننده هستهاي نياز دارد تا احيانا رفتارهايي كه شايد براي مردم شائبهانگيز باشد و اساس مذاكره را زير سوال ببرد.
دلمان خوش بود كه مذاكرات دارد به نتيجه ميرسد اما گويا با روي كار آمدن جمهوريخواهان در آمريكا همه چيز درحال خراب شدن است.
شهروند: دوست عزيز، اساس و بنيان تصميمگيري يك حكومت با رفت و آمدهاي حزبي چندان دچار دگرگونيهاي بنيادين نميشود اما معمولا در عرف مذاكرات ديپلماتيك طرفين از اهرمها و ابزارهاي متفاوتي در چانهزني استفاده ميكنند. بياييد به جاي نااميدي اينگونه به ماجرا نگاه كنيم كه شايد طرف آمريكايي بخواهد با استناد به تغيير آرايش سياسي و احتمال بر تندروي نمايندگان تازه كنگره، طرف ايراني را به مدارا در مذاكرات سوق دهد.
زايندهرود بار ديگر زندهرود شد، خيلي خوشحالم ولي دليل گلايه برخي از مردم شهرهاي ديگر را از اين بابت نميدانم.
شهروند: اگر ابتدا بپذيريم كشور بهعنوان يك كليت يكپارچه با بحران كمآبي مواجه شده است آن وقت بايد نگاههاي قومي و محلي را كنار بگذاريم و با همدلي و همت و عزم ملي با سياستهاي مقابله با خشكسالي
همراهي كنيم.