مدیر کل نمایش خانگی، سریال «قهوه تلخ» مهران مدیری را که چهارسال پیش بهعنوان دومین سریال در این شبکه تولید شد را دارای بالاترین تیراژ در بین سریالهای ایرانی میداند. شاید بتوان بخشی از این اتفاق را به محبوبیتی که مدیری در طی سالهای حضورش در تلویزیون به دست آورده نسبت داد و بخش دیگری از آن را متعلق به شیوه درخواست جدید و جالب مدیری از مردم دانست. مهران مدیری شخصا قبل از آغاز سریال ده دقیقه جلوی دوربین حاضر میشد و به صورت مستقیم با مردم صحبت میکرد و از آنها میخواست که مجموعه را کپی نکنند و کپی آن را نخرند.همین درخواست به نظر ساده باعث شد که مردم در پاسخ به آن تمام دیویدیهای سریال را خودشان تهیه کنند. البته وجود جوایزی در بستههای اصل این مجموعه هم در این روند بیتاثیر نبود.در دورهای که شبکه نمایش خانگی از معضل قاچاق و کپی غیرقانونی رنج میبرد، تاثیرگذاری این اتفاق بسیار قابل توجه و به یادماندنی بود.
سید صادق موسوی، مدیرکل نمایش خانگی سازمان سینمایی در گفتوگو با ایسنا، درخصوص وضع مجموعهها و فیلمهای ایرانی در شبکه نمایش خانگی اظهار کرد: «خوشبختانه همچنان تیراژ در آثار ایرانی به مراتب بالاتر از آثار خارجی است. مردم بیشتر به تولیدات داخلی توجه میکنند و نسبت تیراژ آثار داخلی با آثار خارجی اصلا قابل مقایسه نیست.» او در ادامه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه بالاترین تیراژ آثار شبکه نمایش خانگی در سالهای اخیر متعلق به چه سریالی بوده است؟ گفت: « بالاترین تیراژ آثار شبکه نمایش خانگی مربوط به یکی از شمارههای «قهوه تلخ» مهران مدیری که به تیراژ میلیونی رسید، بوده است اما معمولا آثاری که مورد توجه مردم در شبکه نمایش خانگی قرار میگیرند، تیراژی نزدیک به 500000 دارند.» مدیر کل نمایش خانگی در پاسخ به اینکه به نظر میرسد این روزها کارگردانان و هنرمندان مطرح سینما و تلویزیون به شبکه نمایش خانگی سوق بیشتری داشتهاند، بیان کرد: « این اتفاق، اتفاق مبارکی است که بهعنوان سازمان سینمایی در اداره کل نمایش خانگی، شاهد حضور هنرمندان شاخص این سرزمین هستیم. حضور کارگردانان مطرح اتفاق مبارکی است و این فرصت را میدهد که هنرمندان در ارتباط با مردم خودشان را تست بزنند و بتوانند از منافع حضور در بخش خصوصی استفاده کنند؛ چرا که مشاهیری که امروز در شبکه نمایش خانگی دست به ساخت سریال میزنند، واقعا دیگر نیازی به مشهور شدن در قالب حمایت تلویزیون ندارند. شاید در تلویزیون فرصتی باز شود برای جوانترهایی که میخواهند به شکل ملی دیده شوند.» او عنوان کرد: «افرادی مثل
کمال تبریزی، حسن فتحی و داود میرباقری سالهاست در تلویزیون فرصتهای زیادی در اختیارشان بوده است و توانستهاند به قلههایی برسند و حال در این بخش هم میتوانند علاوه بر تلویزیون فعالیت کنند.» موسوی در پاسخ به اینکه آیا شبکه نمایش خانگی میتواند رقیب جدی برای تلویزیون باشد؟ اظهار کرد: «واژه رقیب شاید یک مقدار ما را از هدفهایمان دور کند. واقعیت این است که همه برای فرهنگ این سرزمین و برای این مردم، اثر تولید میکنند. در حقیقت مثل صداوسیما که وظیفه اصلی و رسالت نهادین تولید برنامههای فرهنگی مردم را دارد، ما هم بهعنوان بخشی به تأمین و پرکردن اوقات فراغت مردم با برنامههای بومی و فرهنگی خودمان کمک میکنیم. درواقع ما بخش کمکی هستیم برای دیگر دستگاههای فرهنگی کشور.»او در ادامه با اشاره به اینکه اداره کل نمایش خانگی در طولسال مجبور است به تعدادی از فیلمها و سریالهای خارجی مجوز بدهد، توضیح داد: «از طریق شبکههای نمایش خانگی پخش شوند. آن موقع است که توجه و اهمیت هر چه بیشتر به سریالهای داخلی در شبکه نمایش خانگی را متوجه میشویم.» سیدصادق موسوی در پایان گفتوگوی خود درخصوص مجموعه «ابله» کمال تبریزی که آیا با استقبال مخاطبان روبهرو خواهد شد؟ عنوان کرد: « به نظر میرسد پارامترهایی که در کنار هم چیده شدهاند ما را رهنمون به این میکند که انتظار یک موفقیت هنری و تجاری خوبی داشته باشیم و همه اینها نوید میدهد «ابله» پروژه تلویزیونی موفقی خواهد بود. امیدواریم برای سرمایهگذاران هم به لحاظ اقتصادی توجیهی داشته باشد.»