مردان در برابر غذاهای پرچرب آسیب‌پذیرترند
 

 

محققان علوم پزشکی در مرکز پزشکی سدارس سینای آمریکا اعلام کردند مصرف غذای پرچرب برای مردان بسیار خطرناک‌تر از زنان است.
مطالعات این محققان به سرپرستی دکتر دبورا کلگ بر موش‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهد میزان آسیب‌پذیری موش‌های نر پس از مصرف غذای سرشار از چربی، از میزان آسیب‌پذیری موش‌های ماده، به مراتب بیشتر است.
به‌گفته محققان، موش‌های ماده در این بررسی، قدرت مقابله بسیار بالایی با مواد غذایی سرشار از چربی نشان دادند. محققان می‌گویند احتمالا مغز حیوانات ماده، نیروی شیمیایی قدرتمندی برای مقابله با تأثیرگذاری غذاهای چرب دارد درحالی‌که این قدرت، در مغز موش‌های نر مشاهده نمی‌شود.
محققان می‌گویند احتمالا با تداوم چنین بررسی‌هایی بتوان با چاقی در همه گروه‌های جنسی، به‌خصوص گروه مردان، مقابله کرد. عوامل موثر در ایجاد چاقی شامل عوامل ارثی، پرخوری، تغییر سوخت‌وساز بافت چربی، کاهش تولید گرما، کاهش فعالیت جسمی بدون کاهش مقدار غذای دریافتی و برخی از داروهاست. افزایش چربی شکم نیز که به چاقی شکم موسوم است با افزایش خطر بروز بیماری‌های قلبی عروقی همراه است. محققان بر این باورند که ذخیره اصلی انرژی بدن، چربی است.


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/11427/مردان-در-برابر-غذاهای-پرچرب-آسیب‌پذیرترند-