تورم مردادماه ۱۰درصد شد
بانک مرکزی| نرخ تورم در دوازده ماه منتهی به مردادماه ۱۳۹۶ معادل ۱۰درصد اعلام شد. به گزارش از بانک مرکزی، شاخص تورم نقطه به نقطه در مردادماه ۱۳۹۶ نسبت به ماه مشابه سال قبل معادل 8.6درصد افزایش داشته است. شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در مناطق شهری ایران هم به عدد 107.7 رسید که نسبت به ماه قبل 0.2درصد افزایش یافت.
کاهش 4.5 درصدی تلفات شبکه توزیع برق
وزارت نیرو| آرش کردی مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر با تأکید بر کاهش 4.5درصدی تلفات شبکه توزیع برق، گفت: در دولت یازدهم توانستهایم هشتهزار مگاوات نیروگاه جدید را وارد مدار کنیم و ظرفیت نیروگاههای کشور را به ۷۷هزار مگاوات برسانیم او با تأکید بر اینکه در دولت یازدهم 4.5میلیون مشترک جدید را جذب کردهایم، بیان کرد: سرانه خاموشی در ابتدای دولت نیز به ازای هر مشترک سه دقیقه در روز بوده که در پایان کار دولت این رقم به 2.55درصد کاهش پیدا کرده است.
ثبت 4هزار انبار در سامانه جامع انبارها
مهر| عباس تابش مدیرکل دفتر خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت از معرفی پنج شرکت بزرگ لجستیک از سوی این وزارتخانه خبر داد و گفت: ۴هزار انبار در سامانه جامع انبارها به ثبت رسیدند.
قیمت برق در ایران ارزانترین در جهان
تسنیم| هوشنگ فلاحتیان معاون وزیر نیرو با بیان اینکه قیمت برق در ایران ارزانترین قیمت انرژی در دنیا است گفت: هزینه برق کمتر از یکدرصد از سبد مصرفی خانوارها در ایران است درحالیکه در دنیا این مقدار حدود چهاردرصد است. به گفته او، اکنون قیمت برق به ازای هر کیلو وات 66 تومان است درحالیکه قیمت تمام شده آن بدون احتساب قیمت سوخت 110 تومان در سال 96 است. او با بیان اینکه اکنون 51درصد مردم پول برق مصرفیشان زیر 8هزار تومان است و 17درصد دیگر زیر 15هزار تومان است، گفت: 67درصد مردم قبض زیر 15هزار تومان میپردازند و این مقدار کمتر از یکدرصد از سبد مصرفی خانوارها است.
ممنوعیت فروش کالای قاچاق مکشوفه در مناطق آزاد
تسنیم| براساس دستورالعمل نحوه صادرات اقلام قاچاق مکشوفه، مناطق آزاد و تجاری بهعنوان مقصد صادراتی کالای قاچاق مکشوفه محسوب نخواهند شد.
استانداردهای قند و نمک و روغن تغییر کرد
تسنیم| نیره پیروزبخت رئیس سازمان ملی استاندارد ایران از تغییر استانداردهای قند، نمک و روغن در محصولات غذایی خبر داد. او با اعلام این خبر، گفت: قند، نمک و روغن جزء مواد غذایی پرمصرف است که استفاده از آنها در سایر محصولات غذایی تابع استانداردهای ویژهای است. به همین دلیل برای سلامت مردم در استانداردهای این سه ماده تجدیدنظر کردیم تا مضرات محصولات غذایی ناشی از مصرف بیرویه قند، نمک و روغن به حداقل کاهش یابد.