| زهرا راغبی | متخصص تغذیه |
گوشت بوقلمون باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
گوشت بوقلمون بدون پوست، بهطور طبیعی چربی کمی دارد که معادل یک گرم چربی در هر 30 گرم گوشت است، به همین دلیل کسانی که دارای رژیم غذایی کمچربی هستند، میتوانند از آن استفاده کنند، 150گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از اسیدفولیک مورد نیاز روزانه را تأمین میکند.
همچنین منبع خوبی از پروتیین، سلنیوم، رویوپتاسیم و ویتامینهایB1، B3،B6 و B12 و اسید آمینه تریپتوفان است. بوقلمون کلسترولبد خون را کاهش میدهد، آرامش و سرحالی ایجاد میکند، از سرطان جلوگیری میکند، ترشح هورمون تستوسترون را افزایش میدهد و سیستم ایمنی را تقویت میکند. گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون، یک مادهغذایی با پروتیین بالا و چربی کم است و کسانی که باید غذاهای کمچرب بخورند، میتوانند از قسمت سفید گوشت بوقلمون استفاده کنند.
مدارک زیادی وجود دارد که نشان میدهد، اسیدآمینه تریپتوفان، نقش اساسی در سیستم ایمنی بدن به عهده دارد. یک مطالعه روی موشها نشان داد که متابولیتهای تریپتوفان «مولکولهای ناشی از تجزیه تریپتوفان در بدن» اثر داروهایی را دارند که برای کاهش علایم بیماری «اماس» استفاده میشوند.